Bence nevű babát ismersz? Mennyit?
Figyelt kérdés
Csak mert egyfolytában azt hallom, hogy elcsépelt a neve egyetlen kisfiamnak, és minden oviban 5 van belőle. Nálunk egy sincs.2010. márc. 31. 14:06
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem olyan sűrű ez, lecsengett. Ismerek, de nagyobbak.
4/21 anonim válasza:
Én többet is ismerek, de ők szét vannak szórva az országban. Itt ahol lakunk csak két Bence van. Szerintem már nem ez a favoritnév:)
ҝ
5/21 anonim válasza:
Én többet is ismerek, 3-10 éves korúakat. Mifelénk (Pest megye) nagyon népszerű. Ettől függetlenül szép név, ne zavarjon mások véleménye. :)
6/21 anonim válasza:
Én is csak 3 éven felülieket ismerek a lányom ovijában (fejér megye) van 3 is a csoportban, iskolásokból is ismerek 2-3at akit így hivnak de picikével már nem találkoztam ilyen névvel mostanában.
7/21 anonim válasza:
Nekem csak a 7 éves cicám Bence:) Szerintem akkoriban volt ez nagyon felkapott név.
A fiam Marci:)))
8/21 anonim válasza:
Igen sok Bencét ismerek. De ha neked tetszik akkor ne foglalkozz ezzel. Az én lányom Jázmin és nagyon sok babát hívnak így de ez van.
9/21 anonim válasza:
Az én kisfiam is Bence!Ő most lesz 2 éves!
Rajta kívül még 2 Bencét ismerek.
10/21 anonim válasza:
Szia! Én 2 Bencét ismerek, de mindketten nagyobbak! Be se menjen a füleden ha valaki azt mondja hogy elcsépelt neve van, számotokra ez a legszebb és ez a lényeg, a többi meg kuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!