Anyukák! Érdemes még mesekönyvet adni a gyerek kezébe vagy olvasni nekik belőle?
Nálunk a kamasz (!!) fiúk (15, 16 és 19 évesek) kimondottan szeretnek olvasni. Könyvet. Nem e-book-on, nem tableten, papír alapon!
Igazad van, a mesekönyv alap a kisgyereknél. Alapnak kellene lennie a könyvnek a nagyobb gyereknél, a felnőttnél is. Nem vagy ódivatú!
25 éves vagyok, nincs még gyerekem, de az egészen biztos, hogy nálunk a mesekönyvek lesznek az elsők.. Még az én régi mesekönyveim is.
A mesékből a régi klasszikusok.. Hamupipőke, Csipkerózsika, stb.. Hupikék törpikék, Gumimacik, Balu kapitány..
Az okosteló és laptop pedig egészen addig mellőzve lesz, ameddig csak lehetséges.
Bár nem anyuka vagyok, van véleményem.
Nézetem szerint a mese olvasása pótolhatatlanul szükséges a gyerek szellemi fejlődéséhez.
Nem gondolhatja senki, hogy az okosteló növeli a gyerek szókincsét, illetve javítja a szavakkal megjelenített fogalmak megértését.
Csili-vili telefon agyerek kezébe elfogleltságul?
Gond egy szál se, a gyerek elfoglalja magát, addig sem kell foglalkozni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!