16-17 hónapos babának tudtok ajánlani jo mesekönyvet?
sziasztok,
Tudtok ajánlani nekem mesekönyveket mely lekötné egy 16-17 hónapos körüli gyermeket?
Rövid és érdekes legyen
ti mit szoktatok olvasni?
januártól szeretném bevezetni az esti rituáléként a mesét is
(eddig ugy volt hogy 18órakkor fürcsi, aztán apával játszik fél 9 kor villanyoltás és 5 perc alatt bealszik)
Viszont szeretnék beruházni mesekönyve , de tényleg csak olyanba ami rövidke és például a ti babátoknál bevált.
köszönöm a segitséget
Hát...rövidke? Leporellókra gondolsz? Abból nagyon sokféle van, Reál,Coop üzletekben láttam 3-400 FT-ért.ezekben is van mondókás.
Én úgy vettem észre a fiamnál, hogy hiába meséltem neki, ebben az idős korában nem kötötte le abszolút, inkább a képeet nézte, de még most sem köti le.
Nekünk a Az első képes szótáram keménykötésű könyv vált be (igaz ez nagy méretű, de nagyon sok kép van benne). Pl Élet a tanyán c. Kb 1000 Ft volt.
Postaboltban vettem 390 Ft-ért egy nagyon édes könyvet: Hörcsög Ödön. Keménylapos, és a hörcsög fejének a formája a könyv.
Hörcsög Ödön kinn a réten a dongóval beszélget.
Nagy levelek közé bújik, s felfedezi Béka úrfit.
Amott lent a kövön kit lát? Barátját a csiga-bigát.
Estére az otthonában megpihen a friss szalmában.
Összesen 8 oldal. Nagyon szereti a lányom, az utolsó oldalnál mutatja ő is a szája elé tett ujjacskájával, hogy csöndben kell lenni, mert alszik Hörcsög Ödön. :-)
Szintén Postaboltban vettem 490 Ft-ért Panka tündér c. könyvet, ebben egy rövid kis történet van arról, hogy a kisegér nem adott a szederből a barátainak, de a kis tündér megmutatja neki, hogy milyen jó, ha mégis megosztjuk másokkal amink van.
Szintén nagyon szereti, mutatja az egérkét, a mókust, a katicabogarat stb. :-)
Ebből van még más tündér is, nemcsak Panka.
Zdenek Miler - Jan Carek: A vidám Pöfivonat
Móricz Zsigmond: A török és a tehenek (Pásztohy Panka rajzaival)
Móricz Zsigmond: Iciri-piciri (Pásztohy Panka rajzaival)
Fröhlich és Társai Kft: Cirmos Cica
Jó dolga van a cicának, egész nap a kertben játszhat.
"Bújocskázzunk, gyertek gyorsan!" - kiáltotta izgatottan.
Az ötletet ki sem mondta, mind elbújtak ide-oda.
Elbújva a barátok, figyelték a kis cirmost.
Szegény cica, barát helyett, megtalálta az elveszett répát, csontot, harangot és a nagy kék pamutot.
Látva ezt a barátok, abbahagyták a játékot.
(6 oldalas)
Bálint Ágnes: Jó éjszakát, MACI.
Tv macis könyv tv maci esti rutinjáról, nagyon édes.
Ezek mind nagyon jó könyvek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!