Ti mernétek így gyereket vállalni? Korábbi kapcsolataimból sok sérülésem származott, nehezen bízom meg férfiban. Most a következő e helyzet:
Ne haragudj, de pont azért fogalmaztam így, hogy rádöbbenj, hogy ez nem egy kapcsolat!!!
Ez egy adok-kapok viszony, pénzügyi meg egyéb szolgáltatásokkal.
Nagyon jól leírtad többször is, hogy a "párodnak" tetszel, vonzónak talál, ha épp ideje van rád egészen jól megvagytok, de ettől függetlenül szerintem te is érzed, hogy itt semmi komoly nincs a háttérben!
Kihasznál téged és a naivitásodat.
Igen nekem is ez az egész úgy jön le hogy a pasinak ez tök kapóra jön, tök kényelmes neki ez a szitu, te mindent megcsinálsz, ő azt kér tőled amit akar, közben meg éli a saját kis életét, ha épp kedve szottyan hozzád akkor veled van..
Nem muszáj a lakásadóddal viszonyt kezdeni egyébként és viszonyt fent tartani. Hosszú távon jobban járnál egy olyan pasival aki igazi társ, persze tudom, hogy nehéz olyat találni, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!