Ebbe csak én félek belegondolni?
18 éves lány vagyok és egyszerűen mindig elszörnyülködök, hogy milyen a korosztályom...
Képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg az a "menő" most, hogyha valaki dohányzik, iszik és minden pénteken bulizik.
És ha belegondolok, hogy ez a generáció fogja a következőt létrehozni és felnevelni, akkor abban csak a rosszat látom. (Persze tisztelet a kivételnek, ami kevés ugyan, de van!)
Szóval kíváncsi lennék, hogy más (idősebb) hogyan vélekedik erről az egészről.

én most 30 éves...és én ilyen voltam tininek és a korosztályom is ilyen volt 18 évesen...és mára mindnyájunknak benőtt a feje lánya én pl cigiztem piáztam minden pénteken, azt meg nem részletezném hány kapcsolatom volt 18 éves koromig..nem egy, és nem 17 évesen kezdtem....
Most már 10 éve élek a férjemmel, monogám kapcsolatban, azóta saját házunk van, lányunk, most várom a kis tesóját mindketten dolgozunk, felnőttük, évente egyszer ha eljutok valahová szórakozni és akkor sem iszunk hanem a természetet járjuk...
18 évesen, ne várd hogy mindenki a családtervezésen dolgozzon, nem az a cél...inkább éljétek ki magatok, mert aki annak idején nem élte ki magát 18-20 évesen az ismerőseim közül, az most kezdi kiélni magát 28-30 évesen, lévén ugye végzett az egyetemmel, és most éli a második tini korát, pedig már most valóban családot kellene terveznie...ez a 3-4 év, a fősuli egyetem mellett arra van hogy kibulizd magad, mert a meló mellett majd jöhet a spórolás, a jövőd megalapozása anyagilag stb

bah
*feje lágya és én most 30 vagyok :)

Jó ezt olvasni. :)
Kicsit megnyugodtam. :D

35 éves vagyok, az én korosztályom is ilyen volt.
Nekem is voltak durva dolgaim. Rengeteget ittunk, cigiztünk, sőt szívtunk is. Nyáron Siófokra jártunk bulizni heti 2-szer (nagyon közel volt).
Mindenki tök normális felnőtt lett: orvos, tanárnő, könyvelő is van köztük. Sokaknak van gyereke is.

Erre való a tinikor. Én egy jó gimibe jártam, mégis bulizós, ivós, cigizős volt az osztály. Még a legnagyobb bulikirály osztálytársamból is diplomás ember lett, családapa. Senki nem csúszott le a lejtőn azért, mert kamaszként próbálgatta a határait.
Csak lazán! Neked nem kell ilyenekben részt venni, de nem kell rágörcsölni sem, hogy hú de szörnyű emberek vesznek körül. Mert ez nem igaz.

Én is ilyen voltam.Ma már egy 8 hetes kismanó anyukája. Cigirōl 7 éve leszoktam. "Inni" és " bulizni" normális keretek között, kultúráltan. :D
Valamelyik nap beszélgettem anyósommal, és mesélte h miket csinált lánykoràban. :D Nem volt egy földreszállt angyal ahhoz a korhoz képest. Errõl /is/ szól a fiatalság. Csak sokan a mi korosztàlyunkból is elfelejtik és álszentek...
Jó aláírom, h néha én is fogom a fejem egyes embereken, de szerintem ez a " mi idönkben" is volt, csak ugye akkor nem neten éltük az életünket.

Nem csak te. De nem így lesz. Népirtás megoldja dolgokat egy időre.
Én mint eléggé felvilágosodott csak nevetni tudok ennyire magukat pusztító, logika ellenes barmokon s persze sajnálni őket negatív fejlődésük, sok rétegű önpusztításuk miatt.
19F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!