Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebbe csak én félek belegondolni?

Ebbe csak én félek belegondolni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és egyszerűen mindig elszörnyülködök, hogy milyen a korosztályom...

Képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg az a "menő" most, hogyha valaki dohányzik, iszik és minden pénteken bulizik.

És ha belegondolok, hogy ez a generáció fogja a következőt létrehozni és felnevelni, akkor abban csak a rosszat látom. (Persze tisztelet a kivételnek, ami kevés ugyan, de van!)

Szóval kíváncsi lennék, hogy más (idősebb) hogyan vélekedik erről az egészről.

2016. febr. 12. 16:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

én most 30 éves...és én ilyen voltam tininek és a korosztályom is ilyen volt 18 évesen...és mára mindnyájunknak benőtt a feje lánya én pl cigiztem piáztam minden pénteken, azt meg nem részletezném hány kapcsolatom volt 18 éves koromig..nem egy, és nem 17 évesen kezdtem....

Most már 10 éve élek a férjemmel, monogám kapcsolatban, azóta saját házunk van, lányunk, most várom a kis tesóját mindketten dolgozunk, felnőttük, évente egyszer ha eljutok valahová szórakozni és akkor sem iszunk hanem a természetet járjuk...

18 évesen, ne várd hogy mindenki a családtervezésen dolgozzon, nem az a cél...inkább éljétek ki magatok, mert aki annak idején nem élte ki magát 18-20 évesen az ismerőseim közül, az most kezdi kiélni magát 28-30 évesen, lévén ugye végzett az egyetemmel, és most éli a második tini korát, pedig már most valóban családot kellene terveznie...ez a 3-4 év, a fősuli egyetem mellett arra van hogy kibulizd magad, mert a meló mellett majd jöhet a spórolás, a jövőd megalapozása anyagilag stb

2016. febr. 12. 16:47
 2/17 anonim ***** válasza:

bah

*feje lágya és én most 30 vagyok :)

2016. febr. 12. 16:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam😁 de màr csaladom van. Most varom a masodik babànkat. Alkoholt utoljara 4 éve ittam, szilveszterkor. A cigiről is leszoktam. Mi is mindig ezt hallgattuk " bezzeg a mai fiatalok!" pedig nem most vokt...:). Inkabb 18 evesen mint 30.
2016. febr. 12. 16:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalok hülyeségeket csinálnak, ez mindig így volt, nem csak most, majd felnőnek...
2016. febr. 12. 16:55
 5/17 A kérdező kommentje:

Jó ezt olvasni. :)

Kicsit megnyugodtam. :D

2016. febr. 12. 16:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

35 éves vagyok, az én korosztályom is ilyen volt.

Nekem is voltak durva dolgaim. Rengeteget ittunk, cigiztünk, sőt szívtunk is. Nyáron Siófokra jártunk bulizni heti 2-szer (nagyon közel volt).

Mindenki tök normális felnőtt lett: orvos, tanárnő, könyvelő is van köztük. Sokaknak van gyereke is.

7/17 anonim ***** válasza:

Erre való a tinikor. Én egy jó gimibe jártam, mégis bulizós, ivós, cigizős volt az osztály. Még a legnagyobb bulikirály osztálytársamból is diplomás ember lett, családapa. Senki nem csúszott le a lejtőn azért, mert kamaszként próbálgatta a határait.

Csak lazán! Neked nem kell ilyenekben részt venni, de nem kell rágörcsölni sem, hogy hú de szörnyű emberek vesznek körül. Mert ez nem igaz.

8/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam.Ma már egy 8 hetes kismanó anyukája. Cigirōl 7 éve leszoktam. "Inni" és " bulizni" normális keretek között, kultúráltan. :D

Valamelyik nap beszélgettem anyósommal, és mesélte h miket csinált lánykoràban. :D Nem volt egy földreszállt angyal ahhoz a korhoz képest. Errõl /is/ szól a fiatalság. Csak sokan a mi korosztàlyunkból is elfelejtik és álszentek...

Jó aláírom, h néha én is fogom a fejem egyes embereken, de szerintem ez a " mi idönkben" is volt, csak ugye akkor nem neten éltük az életünket.

2016. febr. 12. 17:43
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak te. De nem így lesz. Népirtás megoldja dolgokat egy időre.

Én mint eléggé felvilágosodott csak nevetni tudok ennyire magukat pusztító, logika ellenes barmokon s persze sajnálni őket negatív fejlődésük, sok rétegű önpusztításuk miatt.

19F

2016. febr. 12. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
9: Te fogod a legüresebbnek érezni az életed 30 évesen. de ne legyen igazam.
2016. febr. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!