Sok Legot hogyan tároljátok?
Rengeteg Legonk van. A Lego boltban vettem ilyen 3-as tároló dobozt, Lego friends mintás, de mar nem férnek el. Azon belül is ilyen vastagabb fajta zárható uzsonnás zacskókba rakom külön-külön cikkszám szerint. Tehát nem színek, formák szerint rendszerezem, hanem szettek szerint, ha ki akar rakni valamit, akkor ott legyen minden elem. Viszont ezek a zacskók nem bírják sokáig, kilyukadnak. Mibe rakhatnam, mert ez a zacskós megoldás nem vmi jo. A dobozában tárolni sem jo, mert nem visszazárható.
Akinek szettek szerint van rendszerezve mibe tárolja?
A közepes és kisebb szettek a kapszulás Ariel mosószeres dobozba tökéletesen elférnek, a tetejére nyomtatok az eredeti dobozról képet.
Összetekerve még az útmutató is belefér.
nekünk is ikeás tárolónk van, a nagy dobozok közül kettő foglal most el ömlesztve legot. soha nem válogatom szét, nekem nagyon kreatív a gyerekem, kitalál valamit, és azt építi meg :) pl. hétvégén egy star warsos űrhajót épített, pedig nincs is olyan szettünk :D
a leírásokat egy nagy dobozban tároljuk a tárolószekrény tetején, azt meg kisszékről éri el, ha szeretné azokat összerakni :)
ha már zacskó, akkor én vászonzacskóba tenném (tépőzáras, cipzáras... ha kell, varrnék/varratnék).
egy nagy dobozba sokkal praktikusabb zacskókat beletenni, mint kis dobozokat..
nekünk ömlesztve van, mert anno úgy vettem... az az 1-2 készlet pedig, ami van, az még saját dobozában külön. de azt én sem szeretném beleömleszteni a többibe.
Nalunk szinek szerint vannak, az ujabbak egy ideig kulon-kulon, de a fiaim max ketszer epitik fel az utmutato szerint, sokkal jobban szeretnek maguktol epiteni.
Epp ezert tartjuk inkabb szinek szerint valogatva.
A nagyja olyan ikeas dobozokban van, amit az 5. valaszolo linkelt, van belole tobb meret is es kompatibilisek, jol egymasra pakolhatoak, igy szepen befernek a polcra. Van ugye olyan szin is, amibol joval kesevebb van (pl nekunk rozsaszin alig van), azoknak muanyag eteltarolodobozokat vettem, amik tartosak es jol zarodnak.
Szerintem keszletenkent is lehet ilyen megoldassal pakolni, mert tobb meretu doboz van.
A lenyeg az, hogy ugyanolyan fajta legyen legyen, max mas meret, de ne kulonbozo formaju, kialakitasu, mert akkor sokkal tobb helyet foglalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!