Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok Legot hogyan tároljátok?

Sok Legot hogyan tároljátok?

Figyelt kérdés

Rengeteg Legonk van. A Lego boltban vettem ilyen 3-as tároló dobozt, Lego friends mintás, de mar nem férnek el. Azon belül is ilyen vastagabb fajta zárható uzsonnás zacskókba rakom külön-külön cikkszám szerint. Tehát nem színek, formák szerint rendszerezem, hanem szettek szerint, ha ki akar rakni valamit, akkor ott legyen minden elem. Viszont ezek a zacskók nem bírják sokáig, kilyukadnak. Mibe rakhatnam, mert ez a zacskós megoldás nem vmi jo. A dobozában tárolni sem jo, mert nem visszazárható.

Akinek szettek szerint van rendszerezve mibe tárolja?

2016. febr. 10. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg nagyobb ételes? Van több féle és látszik mi van bennük :-)
2016. febr. 10. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Ikea Trofast tárolórendszer pl. Illetve üres még az ágynemű tartó az ágy alatt, azt akarom még utolsó milliméterig berendezni dobozokkal. Mindenképp zárt tároló a jó, hogy ne porosodjon annyira. A neten amúgy sok képes ötletet találni.
2016. febr. 10. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:

A közepes és kisebb szettek a kapszulás Ariel mosószeres dobozba tökéletesen elférnek, a tetejére nyomtatok az eredeti dobozról képet.

Összetekerve még az útmutató is belefér.

2016. febr. 10. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

nekünk is ikeás tárolónk van, a nagy dobozok közül kettő foglal most el ömlesztve legot. soha nem válogatom szét, nekem nagyon kreatív a gyerekem, kitalál valamit, és azt építi meg :) pl. hétvégén egy star warsos űrhajót épített, pedig nincs is olyan szettünk :D

a leírásokat egy nagy dobozban tároljuk a tárolószekrény tetején, azt meg kisszékről éri el, ha szeretné azokat összerakni :)

2016. febr. 10. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Én IKEA-s műanyag,átlátszó,fedeles dobozokban.Mivel 3 gyerek van(fiúk-lány),muszáj szétválasztaniuk,mivel nálunk tényleg rengeteg van.

[link]

[link]

2016. febr. 10. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 5. vagyok.Minden egyes doboz Lego prospektusa a tároló dobozban van(bár nem tudom minek,a gyerekek-minden gyerek,nem csak az én csemetéim-olyan okosak,hogy mindent összeraknak anélkül is).
2016. febr. 10. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van: [link]
2016. febr. 10. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:

ha már zacskó, akkor én vászonzacskóba tenném (tépőzáras, cipzáras... ha kell, varrnék/varratnék).

egy nagy dobozba sokkal praktikusabb zacskókat beletenni, mint kis dobozokat..

nekünk ömlesztve van, mert anno úgy vettem... az az 1-2 készlet pedig, ami van, az még saját dobozában külön. de azt én sem szeretném beleömleszteni a többibe.

2016. febr. 11. 08:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mar en sem tudom mi lenne a jobb, ömlesztve jóval egyszerűbb lenne a tárolás es jobban elférne. De ha eszébe jut hogy kirak vmit a katalógus szerint, akkor meg kereshetjuk sokáig. Meg szin szerint is gondoltam, de ahhoz nagyon sok kisebb doboz kene.
2016. febr. 11. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Nalunk szinek szerint vannak, az ujabbak egy ideig kulon-kulon, de a fiaim max ketszer epitik fel az utmutato szerint, sokkal jobban szeretnek maguktol epiteni.

Epp ezert tartjuk inkabb szinek szerint valogatva.

A nagyja olyan ikeas dobozokban van, amit az 5. valaszolo linkelt, van belole tobb meret is es kompatibilisek, jol egymasra pakolhatoak, igy szepen befernek a polcra. Van ugye olyan szin is, amibol joval kesevebb van (pl nekunk rozsaszin alig van), azoknak muanyag eteltarolodobozokat vettem, amik tartosak es jol zarodnak.

Szerintem keszletenkent is lehet ilyen megoldassal pakolni, mert tobb meretu doboz van.

A lenyeg az, hogy ugyanolyan fajta legyen legyen, max mas meret, de ne kulonbozo formaju, kialakitasu, mert akkor sokkal tobb helyet foglalnak.

2016. febr. 11. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!