Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » LEGO-t hogyan tároljátok/szort...

LEGO-t hogyan tároljátok/szortírozzátok?

Figyelt kérdés

Eddig annyi volt, hogy az egyik ágy alatti tárolóban voltak a duplo-k, a másikban a kicsi lego-k. De mivel már anniy van, hogy felmerült bennem, hogy egyszerűbb lenne a keresgélés, ha mondjuk a sima építőelemektől elkülönítve tartanánk az emberkéket+apróbb és különleges dolgokat.

A szomszéd meg arra esküszik, hogy szín szerint van csoportosítva... nem tudom. Ti hogy csináljátok?

2013. aug. 11. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy műanyagdobozban van az összes. Ebben kisebb dobozokban a különböző típusú elemek.
2013. aug. 11. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy nagy fedeles műanyag dobozban az egész.
2013. aug. 11. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"téma" szerint próbáltam csoportosítani. Esélytelen volt. Ment minden egybe.
2013. aug. 11. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Ez valójában az én művem, a gyerekek szeretik, ha így van, könnyebb építeni, de általában a dobozok üresen be vannak dobálva a kupacba, ha játszanak. Néha szétválogatom, amíg építenek...
2013. aug. 11. 22:03
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Eleinte szortíroztam, mosogattam, átrendeztem, beraktam kiraktam, összeraktam... aztán megvettem a nagy fehér műanyag kerekes dobozt amit be lehet tolni az ágy alá... azóta ömlesztve, nekem is jobb és persze estére ami lego nem abban van az a kukában landol _.._
2013. aug. 11. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk még csak duplo van - a játszósarokban egy hatalmas ház (az az "ovi") van felépítve, állatkerttel, parkolóval, játszótérrel, bolttal... ami állandóan átépül, de egy kupacban marad. Egyelőre még jó így, nem kell pakolgatni, és szem előtt mindig használatban van.
2013. aug. 12. 05:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Reménytelen. :) Ömlesztve tároljuk egy fedeles dobozban.
2013. aug. 12. 08:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2013. aug. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!