Anyukák, akiknél nincs lift hol tároljátok a babakocsit?
Pincében tartjuk, tároló nálunk sincs.
Szerintem a lépcsőházban nem hagyhatod a tűzvédelmi szabályok miatt.
Amikor a fiam született, egy évig az első emeleten laktunk, oda általában felvittem, de volt babakocsitároló is, néha oda raktam be, csak sokszor nem lehetett beférni a bicikliktől, vagy ha befért, akkor másnap kivenni nem lehetett, mert körbepakolták.
A lépcsőházban nem tartottam volna, egyrészt tényleg lehet, hogy ellopják, másrészt tilos is, ahogy bicajt is, meg bármi egyéb tárgyat. Ahol most lakom, itt egy srác nagyon megszívta, mert kint tartotta a biciklijét, szóltak neki többször is, hogy ne hagyja kint, aztán egyik nap valaki költözködött, és bár nem szándékosan, de rendesen elkaszálták egy szekrénnyel a bringáját. Na ezért sem hagynám kint a babakocsit.
Később, amikor költöztünk máshova, akkor is felvittem mindig. Ott nem is volt tárolónk, szóval nem tudtam volna máshogy megoldani.
Nem a legkényelmesebb megoldás, de meg lehet szokni. Nekem tök jól megizmosodtak a karjaim tőle :D
Ó, ezt nem tudtam, hogy tilos.Nem laktam még ilyen lépcsőházban:)
Hát akkor nem marad más mint a cipekedés:)) (Kocsiban nem tudom tárolni, férjem elég korán megy dolgozni és néha elég későn ér haza.Köszia válaszokat.
Ahol a gyerekeim születese elött laktam korabban, ott volt külön babakocsitarolo, de a földszinten voltak a pincereszek, ott is el lehetne zarni. Emellett tüzvedelem ide vagy oda, ott a lepcsö alatti resz egy teljesen felreesö hely, nem zavart volna senkit sztem (kiveve a kötözködöket), legalabbis a közlekedesben. Ott szoktak is ezt-azt hagyni atmenetileg a lakok, igazabol a lakoközösseg hozzaallasatol függ.
Ha pl csaszarod lesz, elsö napokban nem emelhetsz, hat kivancsi vagyok, akkor hogyan oldod majd meg! Vagy ahogy elsö szülesem utan, komplikaciok: meg a gyermekem 2 eves koraban is csak nagyon nehezen tudtam felemelni a gyerekemet (elvileg csaszar utan azonnal lehetne ennyit), valoszinüleg az epiduralis erzestelenites hatasa miatt, emiatt csak a ferjemmel tudtunk menni setalni, tehat joval ritkabban. :( (Emiatt is költöztünk egyebkent földszintre.)
Szoval en nem terveznem be a fel-lecipelest! Persze, ha majd minden jol alakul es Te is jo eröben vagy, akkor majd meglatod, de sztem nagyon jo, h addig is elöre körülnezel a temaban! Ha mas nincs, bicikli-vagy barmilyen földszinti taroloban is gondolkodnek. Ha van autod, akkor annak a csomagtartojaban is tarolhato kesöbb, de nem az elsö fekvö babakocsi (legalabbis csaszar utan), hanem utana amiben mar ül a baba, vagy esetleg garazsban... Meregdragan van könnyebb babakocsi is az elsö honapokra, de merete miatt 2 honap utan mas megoldas utan kell nezned. Onnantol viszont babahordozoban (mej-taj?) is hordhatod neha. Ha van közös kepviselö a hazban, javasolnam az ö javaslatat is megkerdezni!
Remelem, adtam par ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!