Lift nélküli társasházban lakók, egyedül hogyan oldjátok meg a sétát a babával?
Arra gondoltam,hogy úgy csinálnám majd,hogy míg a baba a kiságyban,addig leszaladnék a babakocsi vázzal a földszintre,majd a babát bele a mózesbe és úgy le. Hazafelé meg fel a babával,őt szintén be a kiságyba,majd le a vázért. A harmadikon lakunk.
Szerintetek?
Én babakocsistól cipelem fel-le, nincs babakocsi tároló, a harmadikon lakunk. A gyerek 8 hónapos, 10 kiló, a kocsi 9,5, a ruha a babán 2, de az érzés, amikor felérek, és hiszem, hogy hős vagyok, megfizethetetlen.
Én soha nem mertem kicsiként egyedül fent hagyni egy mp-re sem, sokat bukott, és voltak necces helyzetek. Most 8 hónapos, a járókában éppen ellenne addig, de továbbra is félős vagyok. :D
Én szintenként szaladgáltam. Mózesbe bekötöttem, a lépcső tetején hagytam, a babakocsit levittem és visszamentem a mózesért. Visszafelé felvittem egy emeletet a mózest, aztán akocsit, aztán megint mózes, megint kocsi. :)
Később az egyik kezemben a váz összecsukva, a másikba a bébihordozó és együtt tudtam vinni. Mikor már sport rész kellett, akkor meg vázat összecsukva levittem, másik kezemben a gyerek, aztán sportrészért vissza. 13 hónapos volt, mikor vettünk egy esernyő kocsit, 6 kiló, na az maga a megváltás. :)
A kiságyba ne hagyd, mindig vidd magaddal, még ha csak a lépcsőházig is, és utána szaladgálsz, mint én.
Kenguruval.
Nagyon egyszerű, még a lakásban beleteszem a babát, aztán lebattyogunk és sétálunk :)
Semmiképp ne hagyd egyedül a kicsit:)!
Tedd bele egy karikás kendőbe és vidd le a kocsiig, máskor, később is jól fog még jönni:). Nem drága, egyszerű használni, kis helyen elfér:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!