Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szortírozzátok a...

Hogyan szortírozzátok a babaruhákat a szekrényben?

Figyelt kérdés
Első babánk lesz. A ruhái 90%-a turikból és börzékről van, 3-féle méretezéssel: centi, kiló és hónap szerinti. Meg a fajták, hogy body (rövid, hosszú ujjú és ujjatlan), rugi, meg trikók, nacik, egyebek...hogy lehet ezt átlátni? Ti hogy csináljátok?
2012. ápr. 18. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Először szétválogattam ruhanemű szerint(rugi, naci, pulcsi stb.), aztán méretek szerint. Fogtam egy 56-os rucit, hozzá mértem a többit. Egy méret egy helyre. Köv. méret máshova.
2012. ápr. 18. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a szekrénybe az aktuális méretet tartom, mikor terhesen kimostam vasaltam a ruhákat az 56-62-esek kerültek a szekrénybe, alulra tettem a 62-t. Ami még nagyon nagy, azt dobozban tartom egy "mindenes szekrényben" és hogy növi ki, szedem elő a nagyokat, rakom el a kinőttet. Én külön válogattam a rövid és a hosszú badykat, külön polcra a nadrágokat, pulcsikat, és külön a rugdalózókat. A zoknik, sapik, kiscipők fiókban vannak, de mehet az is polcra mondjuk egy kisdobozba, vagy kosárba.
2012. ápr. 18. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Én az 56os, 0-3 hónapig (kg nem emlékszek) ruhákat raktam szekrénybe először. Azt pedig egy oszlopba a rövid ujjú body, másik oszlop hosszú ujjú body, mellé másik oszlopba ujjatlan rugdalózó, másik oszlop hosszú ujjú rugdalózó.

Utána a 62-es, 3-6 hónapig ugyanígy.

Utána a 68-as, 3-6 hónapig ugyanígy.

Utána a 64-es, 6-9 hónapig ugyanígy.

Ha voltak az adott méretben nadrágok, pulcsik, pólók, lábfej nélküli rugdalózók, oszlopba raktam őket, ugyanígy ujj hosszúság szerint szortírozva.

2012. ápr. 18. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Mi rövid ujjú body,hosszú ujjú bodyk,rugik a felső polc,

utána pulcsik,polók,felső ruházat.

következőbe: nadrágok,harisyák

legalulra meg a kimenős ruhái.Vagyis nagykabát,overáll.. sapka,sál.

Ez most van.2éves.Amig kisebb volt:

felül body és pulcsi,poló

alatta: rugdalozók

utána nadrágok,nagyobb holmik

legalsóban: kimenő ruhák,sapkák

Ez egy négyfiokos Malm szekrény. Nekünk igy volt célszerű.Amiket meghord pl játszóra vagy utcára veszi fel az elől van egy kis polcon mellette..

2012. ápr. 18. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi vettünk egy kétajtós gardrób szekrényt, egy komódot/ pelenkázót, és a kiságy:)

Komódban vannak, a plédek, ágynemű huzatok, hálózsákok, pizsamák, a fiókjában pedig a pelenka, popsikrém, popsitörlő, törölköző.

Gardróbban fent a polcon egy oszlopban body, egy oszlopban nadrág, egy oszlopban hosszú ujjú pólók, mellette egy tárolóban zokni harisnya.

Alatta két sor vállfán, a felső sorban a csajos egybe rucik, szoknyák, alatta vállfán a kabátok, kardigánok. A szekrény legaljában műanyag tárolóban a nagyobb méretű ruhák.

2012. ápr. 18. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
2 éves a fiam, 4 hós a lányom, van egy szekrényük, egy egyajtós szekrény és egy akasztós szekrény. A polcos szekrényben van 5 oszlop: a kislány rugija, bodyjai, a kisfiú pulcsijai, nadrágjai, illetve az 5. oszlopban a kisfiú fehérneműi: bodyk és pizsamák. Az egyajtósban vannak a hálózsákok, plédek, törölközők, textílpelusok. Az akasztósban vannak vállfán a kimenős ruháik, kabátjaik, alatta a szekrény aljában tartom a kétfajta pelust, és két vászonszütyőben az apróságokat, zoknit, kocsicipőt, harisnyanadrágot, sapkákat, sálakat. Mindíg csak annyi van elővéve, amennyit épp használ, a kinőtt vagy bele nem nőtt ruhák a gardróbunkban vannak dobozolva.
2012. ápr. 18. 12:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettetek!
2012. ápr. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!