Hogyan szortírozzátok a babaruhákat a szekrényben?
Én az 56os, 0-3 hónapig (kg nem emlékszek) ruhákat raktam szekrénybe először. Azt pedig egy oszlopba a rövid ujjú body, másik oszlop hosszú ujjú body, mellé másik oszlopba ujjatlan rugdalózó, másik oszlop hosszú ujjú rugdalózó.
Utána a 62-es, 3-6 hónapig ugyanígy.
Utána a 68-as, 3-6 hónapig ugyanígy.
Utána a 64-es, 6-9 hónapig ugyanígy.
Ha voltak az adott méretben nadrágok, pulcsik, pólók, lábfej nélküli rugdalózók, oszlopba raktam őket, ugyanígy ujj hosszúság szerint szortírozva.
Szia! Mi rövid ujjú body,hosszú ujjú bodyk,rugik a felső polc,
utána pulcsik,polók,felső ruházat.
következőbe: nadrágok,harisyák
legalulra meg a kimenős ruhái.Vagyis nagykabát,overáll.. sapka,sál.
Ez most van.2éves.Amig kisebb volt:
felül body és pulcsi,poló
alatta: rugdalozók
utána nadrágok,nagyobb holmik
legalsóban: kimenő ruhák,sapkák
Ez egy négyfiokos Malm szekrény. Nekünk igy volt célszerű.Amiket meghord pl játszóra vagy utcára veszi fel az elől van egy kis polcon mellette..
Mi vettünk egy kétajtós gardrób szekrényt, egy komódot/ pelenkázót, és a kiságy:)
Komódban vannak, a plédek, ágynemű huzatok, hálózsákok, pizsamák, a fiókjában pedig a pelenka, popsikrém, popsitörlő, törölköző.
Gardróbban fent a polcon egy oszlopban body, egy oszlopban nadrág, egy oszlopban hosszú ujjú pólók, mellette egy tárolóban zokni harisnya.
Alatta két sor vállfán, a felső sorban a csajos egybe rucik, szoknyák, alatta vállfán a kabátok, kardigánok. A szekrény legaljában műanyag tárolóban a nagyobb méretű ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!