Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Külön babaruhákat vagy csomago...

Külön babaruhákat vagy csomagokat szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy csomagokat vagy a darabos babaruhákat kedvelik jobban a teszveszen az anyukák?

Köszi a segítséget!

2012. jan. 26. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
csomagokat, de szeretem az olyanokat, ahol típus (és méret) szerint van a csomag. (pl. body-k, nacik, harisnyák vannak egy csomagban. nem teljesen ömlesztve)
2012. jan. 26. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
egy-egy darabokat nem veszek, az sok energia, meg ugye ott a posta is
2012. jan. 26. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a külön ruhakat kedvelem jobban,a csomagokat sokszor nincs is idegzetem átnézni,meg hát sok olyan dolog van/lehet benne ami nem is felel meg az én igényeimnek. Viszont ha találok egy jo eladot akkor igyekszek tőle több ruhat is venni, a postakoltség miatt.
2012. jan. 26. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Off: Jaj, de jó, hogy kiírtad ezt a kérdést!:) Karácsony előtt tettem fel utoljára dolgokat és azóta teljesen eltunyultam. A kérdésedről eszembe jutott, hogy folytatnom kellene a feltöltést, mert csak gyűlnek a ruhák, holmik.

Beléptem a teszveszre és most vettem észre, hogy holnap és holnapután ingyenes a feltöltés:))) Köszi! Van olyan régi gyűjtemény amit azért nem hirdettem még meg, mert vártam az ingyenes napot.

On: Én drágábban tudtam eddig eladni a ruhacsomagot, mint az egyesével felrakott cuccokat. Ott nagyon kimazsolázzák a vevők a legjobbat és a kevésbé gyönyörű darabot meg hirdethetem hónapokig. Pedig nem adom drágán a rucikat, mégis nagyon nehéz eladni őket, akkora a túlkínálat.

Múltkor azzal próbálkoztam, hogy mindent 1 Ft-ról indítottam minimálár nélkül, volt amit nagyon jó áron adtam el, de volt amit mondjuk 11 Ft-ért:(

Lutri! Ha nem akarsz bukni, akkor most rakd fel egyesével, mert ingyen van, és ah úgy nem megy el, akkor csomagban.

A csomagnál arra figyelj, hogy csak egy méret legyen benne és az időjárásnak megfelelő legyen mind, pl. ne legyen együtt napozó az overállal. A ruhák egyforma minőségűek legyenek, vagy mind játszós, vagy mind hibátlan. Ja, és ne legyen vegyesen benne fiú-lány ruha!

Én ezeket figyelem a vásárlásnál és az eladásnál is. Ha betartottam, elég jól el is tudtam adni a csomagot, persze ez azt jelentette, hogy max 250-300 Ft-ot kaptam darabjáért.

2012. jan. 26. 10:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget és az infókat!

Most regeltem, tegnap lettem aktív. Töltöttem fel kiegészítőket, más termékeket, de a ruhákban nem voltam 100 %-ig biztos.

Az a legrosszabb, hogy új vagyok és max. csak megnézik.

Amúgy is legalja árakra gondoltam, mert tudom, hogy normális, jó áron nem fogják megvenni..

Azt se tudom, egyáltalán mit csináljak, hogy vegyenek valamit. Mókás .. lehet, hogy feleslege idő és pénzkidobás lesz ez az egész..

2012. jan. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!