Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben tároljátok a legot?...

Miben tároljátok a legot? Összerakva, szétszedve?

Figyelt kérdés
Eddig a szetteket külön zacskóztam, kivéve az ömlesztett legókat, de úgy tűnik a szetteket talán jobb összeépítve tartani, csak nem tudom mi marad belőle 1 év múlva.
2012. okt. 5. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk egy nagy dobozban van. Lehet kapni, mi az ikeában vettünk műanyagokat + polcrendszert. Én nagyon szeretem, mert mindent elnyel. Nem legók miatt vettük. Lehet kapni amúgy darabra mintás dobozokat is, bármelyik játékboltban. Ha nem akarsz költeni rá, magatok is megcsinálhatjátok egy nagy karton dobozból. Vagy bevonod színes papírral vagy valami anyaggal, vagy a gyerekek rajzolna rá.
2012. okt. 5. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és összeépítve vannak általában elrakva, mert senkinek nincs kedve szétszedni. Mikor előszedjük viszont jön a "jaj még nem tudok játszani, mert szét kell szedni" :)
2012. okt. 5. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet a kartonos megoldás:) egyébként a fiókos ikeás tárolóra gondoltál? A kisfiam még most lesz 3 éves, így mi elkezdjük összeépíteni, de egy idő után maga kedve szerint építi, aminek egyébként örülök, csak soha nem épül fel az eredeti:))
2012. okt. 5. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:

ezekre gondoltam:

[link]

2012. okt. 5. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
az én fiam állandóan szétszedi meg összerakja őket, mi úgy raktuk el, hogy színek szerint raktuk külön dobozba a darabokat, meg van egy a különleges részeknek pl kerekek, cserepek stb, és egy a szerelési útmutatóknak. abban nézi mit kell rakni, és szín szerint könnyebben meg tudja keresni a dobozokban a szükséges alkatrészt.egyben nem sokáig marad semmi, mert ő az építést élvezi, nagyon nem játszik azzal a mit összerakott:))
2012. okt. 5. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a fiúk a kedvenceket összerakják,egy legos dobozba teszik,gyakran játszanak velük,a többi szétszedve van az emeletes ágy alatt egy nagy dobozban.

2012. okt. 7. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!