Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is ennyire pokolian nehéz?

Másnál is ennyire pokolian nehéz?

Figyelt kérdés

Van két gyermekem 3 és 6 évesek. anno ahol dolgoztam az a cég megszünt áttvette másik ami enegem nem vett át. Pár napon belül lejár agyesem több mint egy éve keresem a munkát hogy gyes lejárta után akár azonnal dolgozhassak is. de már sirok amikor ja egyáltalán visszajeleznek vagy betelt vagy nem engem választottak. Gyes alatt elvégeztem még egy tanfolyamot (uj munkalehetőség reményébe de nem válik be olybá tünik legfeljebb a föiskolára jo lesz pontnak amire már jelentkeztem is de még nem biztos hogy felvesznek. Óvodapedagógus szakra.

32 éves vagyok és szeretnék dolgozni de hol? Mi a hiba hogy még csak be se hivnak? (holott teszem hozzá a két gyermeket még csak meg se emlitem hiszen akkor már 100/ hogy sutba vágnék az életrajzom.

Most elmegyek munkanélkülire (ami nem azt jelenti ezen akarok tengödni, ha lehet elvégzek egy angol alapfoku tanfolymat illetve még egy szakmát legalább pont gyüjtésre jo ha véletlenül nem sikerül a felvételi a föiskolára.Illetve javába tanulok az éretségire hogy feljavitsam a pontokat. Node meg vagyok löve hogy nincs munkám viszont terveim meg vannak. felvetettem a férjemnek hogy költözzünk másik városba ahol akadna számomra is munka de nem hajlando. Márpediglen ha nem sikerül záros határidön belül akkor lépnünk kell. Ki hogy oldná meg?

2016. febr. 10. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Írta, hogy Budapest 60 km, ennyit ingázni gyerekek mellett nem biztos, hogy érdemes, a férje pedig nem szeretne költözni.

Biztos, hogy lesz munka. Szerintem is add be a jelentkezésedet mindenhova, ami akad, aztán majd alakul. Hidd el, tudom, miről beszélek, jelenleg én sem a végzettségemnek megfelelő munkát végzem (nagyon nem), az okok összetettek, de hiszem, hogy lesz ez jobb is. Fel a fejjel!

2016. febr. 10. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:

ezt így nehéz meg mondani de ha be sem hívnak, akkor már az önéletrajzoddal/fényképeddel gáz lehet.

munkaügyes vagyok, csináltam már pár interjút életemben, ha átdobod a pályázati anyagod, megpróbálom megszakérteni. nem biztos hogy előbbre leszel vele, de hátha...

2016. febr. 10. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Én pont ebben a cipőben járok, igaz, én még csak szeptember óta keresek aktívan. Pedig megyeszékhely mellett lakunk, egy szakmában a férjemmel, kiterjedt kapcsolatrendszerrel, de így sem megy. Környezetmérnök vagyok, gyerekek előtt 7 évet dolgoztam a szakmámban, csak időközben a cég befuccsolt. MOndjuk én pontosan tudom, hogy a két gyerek a baj, mert ha nem írtam bele a jelentkezése, néha behívtak ide-oda, de amint meghallották, hogy gyerekek, már ment a hümmögés, mikor azt is, hogy kettő, megállta a kés a levegőben, gyorsan vége lett az interjúknak. TErvezőmérnök voltam, sokmilliós projekteket vittem, cégvezetőkkel tárgyaltam és most már gyárakba fogom beadni a jelentkezésem gyártósorra...rettentően le vagyok én is keseredve :(
2016. febr. 10. 13:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva igen, pokolian nehéz másnak is.

Szerintem ne azt nézd, hogy mióta keresel, hanem hány helyre jelentkeztél.

Én utoljára 5 éve kerestem állást, akkor 100 jelentkezésből lett 5 interjúm és 1 állás.

Most megint keresek, lassan megint meglesz a 100 jelentkezés, volt már pár interjúm, állás még nincs. Egyébként olyan 8 hónapja keresek.

Azt tudod tenni, hogy kiterjeszted a kört és olyan dolgokra is jelentkezel ami nem illik annyira a profilodba. Soha nem tudhatod, lehet sürgősen keresnek valakit vagy megtetszik nekik az önéletrajzod stb. Illetve próbálkozhatsz más módszerekkel is. Személyesen érdeklődsz, ismerősi körön keresztül esetleg kideríted az óvoda/iskola vezetőjének e-mail címét és neki írsz közvetlenül egy ütős levelet. Lehet nincs aktuális szabad állás, de ha jól eladod magad akkor jó eséllyel rád gondolnak egyből amint kialakulóban van valami.

Egyébként rengeteg múlik egy jól megírt önéletrajzon és egy ütős motivációs levelen.

2016. febr. 10. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!