Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is ennyire pokolian nehéz?

Másnál is ennyire pokolian nehéz?

Figyelt kérdés

Van két gyermekem 3 és 6 évesek. anno ahol dolgoztam az a cég megszünt áttvette másik ami enegem nem vett át. Pár napon belül lejár agyesem több mint egy éve keresem a munkát hogy gyes lejárta után akár azonnal dolgozhassak is. de már sirok amikor ja egyáltalán visszajeleznek vagy betelt vagy nem engem választottak. Gyes alatt elvégeztem még egy tanfolyamot (uj munkalehetőség reményébe de nem válik be olybá tünik legfeljebb a föiskolára jo lesz pontnak amire már jelentkeztem is de még nem biztos hogy felvesznek. Óvodapedagógus szakra.

32 éves vagyok és szeretnék dolgozni de hol? Mi a hiba hogy még csak be se hivnak? (holott teszem hozzá a két gyermeket még csak meg se emlitem hiszen akkor már 100/ hogy sutba vágnék az életrajzom.

Most elmegyek munkanélkülire (ami nem azt jelenti ezen akarok tengödni, ha lehet elvégzek egy angol alapfoku tanfolymat illetve még egy szakmát legalább pont gyüjtésre jo ha véletlenül nem sikerül a felvételi a föiskolára.Illetve javába tanulok az éretségire hogy feljavitsam a pontokat. Node meg vagyok löve hogy nincs munkám viszont terveim meg vannak. felvetettem a férjemnek hogy költözzünk másik városba ahol akadna számomra is munka de nem hajlando. Márpediglen ha nem sikerül záros határidön belül akkor lépnünk kell. Ki hogy oldná meg?

2016. febr. 10. 11:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hogy mi a gond, azt nehéz megválaszolni a pontos végzettséged és munkatapasztalatod ismerete nélkül. Milyen állásokra jelentkeztél, milyen háttérrel?
2016. febr. 10. 11:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak téged, tényleg nagyon nehéz lehet, de konkrétumok nélkül sajnos nehéz megmondani, mi lehet a probléma. Utaltál rá, hogy máshol talán több lehetőséged lenne, így lehet, hogy nem is veled van a baj, hanem a lakóhelyeden nincs munka? Mi a végzettséged, és milyen típusú munkára jelentkeztél? Nem lehet, hogy kicsit "alább kéne adnod"? mondjuk diplomával is el lehet helyezkedni csak érettségit igénylő területen. De ez csak tipp, nem tudom, ez-e a baj.
2016. febr. 10. 11:31
 3/14 A kérdező kommentje:

pedagógus asszisztens lettem:

ovoda, bölcsöde, iskola családi napközi játszóház ezekbe jelentkeztem kb városomtol 40 km es körzetbe végigjártam mindent

2016. febr. 10. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:

Melyik országrészben laksz, milyen népességű településen? Milyen messze van a legközelebbi nagyváros és az milyen népességű?

A pedagógus asszisztens mellett milyen végzettséged van? Sima érettségi?

A kevéske leírás alapján vagy a munkatapasztalat hiánya (gyerek előtt mit dolgoztál?), vagy rosszul összeállított CV (látatlanban ezt csak tippelni lehet) vagy munkahelyekben szűkös régió. Vagy mindhárom együtt.

Miért nem vállalsz mondjuk bébiszitteri munkát? Referenciának az is jó lenne.

2016. febr. 10. 11:35
 5/14 A kérdező kommentje:
picike városba lakok és itt nincs munkalehetöség jelenleg minden jöhetne melo ügybe aztan majd alakulna de semmi pedig nem csak a saját végzetségem illetöleg adtam el önéletrajzokat de azt hogy vissza se jeleznek azért az nonszensz. és itt van 6 nap és a lányom 3 éves és melom meg nincs.
2016. febr. 10. 11:36
 6/14 A kérdező kommentje:
jo lenne azt is meghirdettem gyermekfelügyeletet egyelöre két helyre mehetek. node tudjátok ti si ez nem állando. elötte vendéglátásba dolgoztam, de oda nem akarok menni ezért választottam uj szakmát. Budapest töle 60kmre van , Dunaújváros 25km re van ezeke is bejelöltem de semmi pozitivum.
2016. febr. 10. 11:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Pontos infókat tényleg harapófogóval kell kihúzni belőled. Ha az önéletrajzod is ilyen informatív, akkor az első probléma megvan.

Miért nem keresel közeli nagyvárosokban munkát? Bejársz és kész, mint sokan mások is.

2016. febr. 10. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Budapesten biztos, hogy találsz valamilyen munkát. Ha mást nem, hipermarketekben mindig van felvétel.

De itt rengeteg bölcsőde/óvoda is van. Hirdesd magad bébiszitterként, mert bár nem írtad, de feltételezem, hogy nincs munkatapasztalatod, legalábbis erre valószínűleg ezért nem reagáltál semmit.

Anélkül később se vesznek fel.

2016. febr. 10. 11:43
 9/14 A kérdező kommentje:
munkatapasztalat uj szakmámba sajnos nincs pályakezdö vagyok
2016. febr. 10. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

És milyen van?

Bammeg, nagyon nehéz úgy segíteni, hogy félmondatokat dobsz be a kérdésekre.

2016. febr. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!