Kinek, hogy reagált a törpéje a 15 hós oltásra?
Figyelt kérdés
Mi múlthét szerdán voltunk és tegnapra(hétfő) majdnem 39 fokos lázat produkált a kisfiam.Csak estére tudtam 38 alá vinni panadol babyvel+prizniccel. :(2010. márc. 30. 08:58
1/7 anonim válasza:
Az enyém jól viselte, nem volt utána semmi tünet (a tájékoztatóban megadott időn belül). Igaz, ő egyik oltás után se volt lázas és hőemelkedése sem volt. Már a 18 hónapost is megkapta, az is tünetmentes volt.
2/7 anonim válasza:
Mi múlt hét kedden voltunk, még nincs tünet, remélem már nem is lesz. Elvileg 7-10 nap múlva jöhetnek tünetek.
Sajnálom, hogy így jártatok :(
4/7 anonim válasza:
Múlt héten kedden kapta,de utánna teljesen felpörgött jókedvű lett,pedig felkészültünk, hogy majd nem fogunk bírni vele,lázas még nem volt,remélem márt nem is lessz!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk még mindig tart a láz, a legtöbb 39,7 fok volt.a doki azt mondta,hogy még egy napig lázas lehet.Eddig mi se voltunk egyik oltás után sem de azt hiszem most bepótoltunk mindent.
2010. márc. 31. 15:33
6/7 anonim válasza:
2.vagyok.
Az én babám is belázasodott tegnap estére, az volt a 9. nap az oltás után. Még most is lázas :( Szerencsére ettől jól aludt, remélem a délelőtti alvással kialussza magából a maradék lázat. Adtam neki lázcsillapító kúpot.
7/7 A kérdező kommentje:
Már jól vagyunk.3nap kemény láz,priznicelés-hűtőfürdő és egyéb lázcsilapítás ellenére is alig bírtuk 38 alá vinni.Szegény kicsikém azóta is csak ül a fürdőkádban az esti fürdésnél,és frászt kap ha közelítünk felé egy ronggyal.Pedig igyekeztünk a leghumánosabban csillapítani.4. napra már csak egyszer volt lázas 38,8 volt a max,5.nap pedig már láztalan.A kiütések viszont csak most jönnek.(azért írtam ilyen részletesen mert én minden lázas napon kétségbe voltam esve,hogy meddig tart még,hátha valakit megnyugtat)Remélem mások enyhébben élik meg. Sziasztok
2010. ápr. 3. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!