6 hónapos baba, hogy reagált a hozzátáplálásra? Megette? Milyen arcocskát vágott? Mikor evett már többet, mennyi idő után?
Figyelt kérdés
Most kezdtük barackkal a hozzátáplálást kb.4 pici kanállal evett reggel és déli szopi után, fogta a kezemben a kanalat átvette és csodálkozva kóstolgatta.2011. szept. 15. 10:18
1/3 anonim válasza:
kisfiam 6 hónapos, amit adok, mindent megeszik(eddig:))
tápszeres, így már tízórai, ebéd, uzsonna gyümölcs, zöldség, főzelék. alma, körte, barack, krumpli, cékla, patiszon, cukkini, sütőtök. egyszer adtam olyat, hogy kicsit sok lett bele a cékla, na az nem annyira izlett, ráncolta a homlokát, húzta össze a szemeit, összerázkódott:)
én almával kezdtem, először pár kanál lé, aztán pár kanál pép, aztán egyre több pép, és kevesebb tápszer, kb 5. napra már csak a gyümölcs. új íznél egy nap a kostolás, allergiateszt:), másnap már teljes adagot eszik.
meglátja a kanalat, már tátja a száját, írtó édes
2/3 A kérdező kommentje:
Mi még csak most kezdtük, de olyan mintha ő ezt mókának venné. :) Remélem majd belejön, egyenlőre több megy mellé mint a pocakba.
2011. szept. 15. 13:41
3/3 anonim válasza:
előző vagyok: biztos belejön, ha úgy érzi, hogy itt az ideje. nálunk is az elején sokat visszanyomott a nyelvével, de már egyre ügyesebb, illetve én is kitapasztalom, hogyan fogjam, hogyan tartsam a kanalat, ilyenek. most éppen a csapkodós, teli szájjal dumálós korszakában van, illetve a kezével is mindig összekeveri a szájában a falatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!