Petevezeték elkötést TB nélkül, magánkorház is vállal? Milyen költségekkel jár? Kettős állampolgár vagyok, de nem Magyarországon élek.
Az már megváltozott,2014 március 15.-én
"A vonatkozó törvénymódosítást egy héttel szenteste előtt fogadta el az Országgyűlés. Ez alapján március 15-e után Magyarországon csak az választhatja ezt a fogamzásgátlási megoldást, aki elmúlt 40 éves vagy van három gyereke. A jogszabály nem tesz különbséget a két nem között, mindkettőre ugyanazok a kitételek érvényesek."
Én megcsináltattam tavaly,43 éves vagyok,ráadásul van 3 gyerekem.A TB nem támogatja,és kórházanként változik az ára.Én 108000 ft-ot fizettem érte.De az nem olyan egyszerű,hogy bevonulsz fizetsz,és megcsinálják.Nekem fél évet kellett rá várni,mert 3x alá kell írni a "kérvényt".Először,amikor bemész,hogy Te ezt szeretnéd,aztán 3 hónappal később,majd ismét 3 hónapot kell várni,és a műtét előtt írod alá utoljára.Mintha ez is változott volna,és a fél évből 1 év lett,de ebben nem vagyok biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!