Román állampolgár kaphat-e gyest Magyarországon?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:10
Nem tudom, hogy mi a fene bajod van, mit jelentgetsz?
De szerintem előbb menj el Iskolába és utána próbálj meg fogalmazni. Mi fáj neked? Mert engem nem érdekel. Csak 1 kérdés. Ha a Román szóról van, akkor nem a cigányra gondoltam, és 2011 van, ez nem a múlt, hogy cenzúrázva legyenek ezek a szavak. Rendes szó, mint a többi. Ennyi erővel Romániát is cenzúrázzák vagy mi?
A gyes, gyed, és egyéb juttatások teljesen függtlenek az állampolgárságtól. Ha jogszerűen tartózkodsz Magyarországon, van lakcímed, rendelkezel a tv. által előírt idejű munkaviszonnyal, és befizetted a járulékokat, akkor kaphatsz gyest, gyedet, anyságit, családit is kaphatsz. Feltvée, ha ezeket Romániában nem kapod. Ezt az államkincstár le fogja ellenőrizni.
A fajgyűlölő hozzászólónak pedig üzenem, hogy előbb tájékozódjon, hogy ki, milyen feltételekkel jogosult bármire. Persze más véleménye lehet, ezzel is igazolja, hogy mennyire műveletlen, tájékozatlan.
Románnak nézni egy másik embert, akit nem ismersz. Na ez ám a bátorság. Amúgy meg, nem én írtam a kérdést, szóval ne engem merj le Románozni te szerencsétlen. Amúgy meg aki jelentette, az jól tette, mert olyan paraszt, mint sajnos te, ilyeneket ír ezen az oldalon. Amúgy meg 1 szóköz mind1, hogy van-e vagy nincs, az a lényeg, hogy értse a többi értelmes válaszoló a kérdést, s nem az, hogy szétbombázd az oldalt a bunkó hsz-eiddel.
[link] Ajánlom neked ezt a keresőt. Nem lenézésből, de csak na. :) Mert ismerkedni lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!