Román állampolgár kaphat-e gyest Magyarországon?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 17:49
11/12 A kérdező kommentje:
Muterom. Ez volt neki az első gyik-es kérdése, és sztem az utolsó is. Amúgy meg pletykáltak a barátnőikkel, s nem tudták eldönteni ezt a kérdést, aztán ide jöttek. S a végén megtalálták ezt az oldalt. Már akkor nem örültem neki, hogy az én acc-ommal írnak ki kérdést. Pláne, hogy még el is akarta kérni az egyik nő az id-t pw-t, mert ha jön válasz, akkor megnézheti. De nem adtam oda, így mondtam neki, hogy 1 óra múlva nézzük meg.. Innentől talán érthető ez az egész dolog. Azt, meg nem tudom, hogy írták ki a kérdést, én így láttam.
2011. aug. 18. 22:37
12/12 anonim válasza:
OFF
Miért talán magyarok nem igényelnek külföldön családtámogatási ellátást, segélyt- dehogynem. Oké az nem te vagy, de neked is nyitva áll a lehetőség. És sok magyar él is ezzel. Ez a globalizáció. Meglehetősen ostobaságra vall neki állni háborogni meg a többi. Nem ettől lesz neked kevesebb. Jó persze, vannak ilyen típusú emberek, a saját sz@rukat megennék, ha nem lenne büdös.
OFF vége.
Legegyszerűbb lenne, írnod egy e-mailt az Államkincstárnak és megkérdezni, ők pontosabban meg tudják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!