"öregek" leszünk már 34-36 évesen 4. babához?

A csonttörés egyáltalán nem jó példa ahhoz amit te gondolsz!
Nem teljesen értem a problémád. Vannak páran akiknek 8 vagy több gyerekük van. Mindet ugyan úgy kihordta, megszülte és fel sem merült benne az, hogy szervfáradás miatt nem lenne szabad 3-nál többet szülni. Ezzel az erővel semmilyen élőlény nem szülhetne 3-nál többször. (bármennyire is fáj egyeseknek mi is állatok vagyunk, bocsi)
Ha te mégis úgy érzed, hogy 30x évesen már öreg vagy a gyerekszüléshez akkor ne szülj többet.

12-18-as, most bocs, de szerintem is inkább neked vab bajod. Nekem is beugrott elsőre a kérdésről, hogy basszus, nekem 34 évesen lesz meg az első babám, más meg sír, hogy öreg lesz-e a 4.-hez. Persze ok, értem mit akar a kérdező.
De ettől még, hogy ez eszembe jutott nem utálom a nagycsaládosokat...A másik válaszoló akit lecse***tél sem írt semmi olyat... Eleve nem értem miért vetted magadra és miért írtál többesszámban, amikor hozzád nem szólt senki. Ne drámázzál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!