Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "öregek" leszünk már 34-36...

"öregek" leszünk már 34-36 évesen 4. babához?

Figyelt kérdés
Mindig nagy családra vágytunk. Anyagilag bőven belefér még egy gyerkőc viszont félek, hogy nem leszünk-e túl öregek.Nagyobb kockázat a betegségekre stb de nagyon vágyunk Rá. Mit gondoltok?
2016. febr. 8. 21:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
3hoz van energiám. A 4-et ugye meg nem tudom. Ez nagyban fugg a gyermek habitusatol, de ezt elore nem tudhatom 😊
2016. febr. 9. 14:55
 22/24 anonim ***** válasza:

A csonttörés egyáltalán nem jó példa ahhoz amit te gondolsz!

Nem teljesen értem a problémád. Vannak páran akiknek 8 vagy több gyerekük van. Mindet ugyan úgy kihordta, megszülte és fel sem merült benne az, hogy szervfáradás miatt nem lenne szabad 3-nál többet szülni. Ezzel az erővel semmilyen élőlény nem szülhetne 3-nál többször. (bármennyire is fáj egyeseknek mi is állatok vagyunk, bocsi)

Ha te mégis úgy érzed, hogy 30x évesen már öreg vagy a gyerekszüléshez akkor ne szülj többet.

2016. febr. 9. 15:19
 23/24 anonim ***** válasza:

12-18-as, most bocs, de szerintem is inkább neked vab bajod. Nekem is beugrott elsőre a kérdésről, hogy basszus, nekem 34 évesen lesz meg az első babám, más meg sír, hogy öreg lesz-e a 4.-hez. Persze ok, értem mit akar a kérdező.

De ettől még, hogy ez eszembe jutott nem utálom a nagycsaládosokat...A másik válaszoló akit lecse***tél sem írt semmi olyat... Eleve nem értem miért vetted magadra és miért írtál többesszámban, amikor hozzád nem szólt senki. Ne drámázzál már.

2016. febr. 9. 15:21
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen bizonyára valakinek van 8 vagy tobb. En arra képtelen lennek.
2016. febr. 9. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!