Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "öregek" leszünk már 34-36...

"öregek" leszünk már 34-36 évesen 4. babához?

Figyelt kérdés
Mindig nagy családra vágytunk. Anyagilag bőven belefér még egy gyerkőc viszont félek, hogy nem leszünk-e túl öregek.Nagyobb kockázat a betegségekre stb de nagyon vágyunk Rá. Mit gondoltok?
2016. febr. 8. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem leszel őreg ,de birni fogod ? Én 34 voltam mikor 3. Szültem és elég volt most vagyok 40 már nem vagyok olyan fit mint mondjuk 34 évesen .
2016. febr. 9. 05:22
 12/24 anonim ***** válasza:

8-as, mi nem tehetünk róla, hogy neked nehezen jön össze a gyerek (gondolom), mivel látszik az írásodból, hogy még nincs gyereked. Ugyanakkor, senki se kényszerít senkit, hogy 34-36 évesen szülje csak az első gyerekét. A bla, bla, meg nem kell, hogy karrier meg hasonlók.

35 éves 3 gyerekes anyuka

2016. febr. 9. 09:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Az én férjem 36 éves lesz mire az első babánk meg fog születni (már ha bejönnek a számításaink, és úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnénk, de ugye ez koránt sem biztos). Én akkor leszek 27. Igazából nálatok nem is az a kérdés, hogy korban "öregek" lennétek-e, mert azt semmiképp nem mondanám, hanem inkább az a kérdés, hogy bírnátok-e 4 gyerekkel? De ugyanez a kérdés lenne 26 évesen és 40 évesen is szerintem, ezt pedig ti érzitek, hogy eddig hogyan boldogultatok 3 gyerekkel, és mennyire "borítana" mindent egy újabb picúr érkezése.
2016. febr. 9. 09:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Én 36 évesen szültem a negyediket, nem éreztem magam öregnek hozzá, és ha szerettünk volna, akkor 40 előtt bevállaltunk volna még egyet, akár 39 évesen is.
2016. febr. 9. 09:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele ki mit gondol. Csak azzal, ha te szeretnéd es bírni fogod, akkor legyen. En is 35 éves koromtól állandóan arra gondoltam mar öreg vagyok egy 2. gyerekhez, ezért vegyes érzelmein voltak, akartam mert szerettem volna gyereket, es nem akartam mert öregnek néznek majd. Most 40 vagyok es most jöttem rá, hogy sz@rok arra ki mit gondol, mar nincsenek kétségeim, csak sajnos ennyi idősen jöttem rá mennyire szeretnek 2.at. Csak azt bánom, hogy ennyi ideig kétségek közt voltam, lehet ezért sem jött az a baba. Ne foglalkozz másokkal, nehogy így járj mint en.
2016. febr. 9. 09:52
 16/24 A kérdező kommentje:

Irok egy példát hatha igy érthetőbb lesz az aggodalom 😊

Tegyük fel van egy no es eltori a karját 20-22-24 es 26 évesen is szerencsétlen módon mindig ugyan ott. Termeszetsen mindnegyszer begyogyul.

Tegyük fel hogy a masik kezet eltori 29-31-33-35 évesen ugyan ott. Termeszetesen ez a karja is mindnegyszer bogyogyul csak sokkal nehezebben.

Ha egy masik no eltori a karját szinte 35 évesen de ha az első törése termeszetesen gyorsabb gyógyul mint akinek a 4 törése.

Remelem igy picit érthetőbb amit irok 😊

Az eloszor szülő 34 eves nőkhöz kepest én teljesen mas helyzetben lennek. Egyreszt mert 4. Varandosssag es szülés masreszt a baba mellett 3 gyereket el kellene látnom a háztartással. Iskolába ovodaba vinni a nagyobbakat.

Koszonom a biztato szavakat.

2016. febr. 9. 12:03
 17/24 anonim ***** válasza:
53%
12-es! 8-as vagyok, de igen, van gyerekem, és nem nehezen, hanem a második hónapban jött össze amikor elkezdtünk próbálkozni, 33 évesen szültem. Ettől még át tudom érezni annak a helyzetét, akinek nincs és nem 20 éves, és nem biztos, hogy azért mert a karrier fontosabb volt neki, szóval ettől függetlenül még úgy gondolom, hogy elsőre nagyon hülyén jött le a kérdező kérdése, és bántóan arra nézve, aki esetleg később vállal bármilyen oknál fogva gyereket. Úgy, hogy kifejtette már értem mire gondol, és így már nem gondolom így. Rólad viszont megvan a véleményem. Ha tényleg úgy lenne, hogy nincs gyerekem, és nehezen jönne össze még pont jól esne a Te kedvességed, köszi. :)
2016. febr. 9. 13:18
 18/24 anonim ***** válasza:
A Kérdező kérdése teljesen érthető volt, semmi rosszat és bántót nem lehetett benne észrevenni. Nehogy már csöndben maradjanak a nagycsaládosok, mert van akinek nem jön össze a gyerek. És? Nem mi tehetünk róla. Attól már hadd merjünk kérdezni. Neked tuti, hogy van valamilyen problémád a teherbeeséssel v. nem jön a következő gyerek, v. valami hasonló, mert valaki feltett egy kérdést, ami a 4. gyerekéről szól ugye, hogy vállalja-e és te rögtön nekiugrottál, hogy hogy mer ilyet kérdezni, mert van akinek ennyi idősen még egy sincs és szeretne és nehogymár megsértődjön az illető, mert nekem van gyerekem, neki meg nincs. Egyáltalán nem volt félreérthető a Kérdés, hiszen a Kérdező hozzátette már a kérdés alatt, hogy betegségektől fél például. Tehát nem kell a maszlag szöveg, nekem is megvan rólad a véleményem, el tudom képzelni mennyire elítéled a többgyerekeseket, mert a te hozzászólásod meg pont olyan.
2016. febr. 9. 13:53
 19/24 A kérdező kommentje:

En elfogadom, hogy mas nézőpontból bántó lehetett, de egyaltalan nem szeretnek senkit bántani.

Nincs benne semmi rossz szándék.

Mindenki akkor szül amikor O ugy gondolja 😊 én csak a sajat helyzetemmel foglalkozom es ahoz kerek tanácsokat.

2016. febr. 9. 14:07
 20/24 anonim ***** válasza:

18-as mi van????!!! :D Jó ég.

Miért ítélném el a több gyerekeseket?? :O :D Sok gyerekes családból származom, 3 testvérem van, és mi is szeretnénk még gyereket, a teherbeeséssel nincs gondom ugyanis még nem próbálkozunk, remélem nem is lesz ha oda kerül a sor, de ezt majd a jövő dönti el. De hogy Neked meg a világgal bajod van az is biztos.

Kérdező, mondom, csak először értettem így, utána ahogy leírtad mi a háttere a kérdésednek, már nem, így már értem miért kérdezted, teljesen rendben van a kérdésed. Én nem aggódnék a helyedben, amúgy ha energiád van 4. babát vállalni akkor szerintem nem lesz gond. 34-36 éves kor még nem öreg.

2016. febr. 9. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!