"öregek" leszünk már 34-36 évesen 4. babához?

Igazából nem gondoltam soknak de akinek mondtuk, hogy szeretnénk még egy babát 3 ev múlva kb megrökönyödtek.
Segítségem nincs Férjem építész mérnök és sokat dolgozik de sokszor itthonról. Az én szakmámmal nem tudok gyerekek mellett dolgozni így most tanulok és egy szépségszalont szeretnék nyit ahol úgy dolgozom ahogyan én szeretnék. Osztottnk szoroztunk egyetemig előre szaladva anyagilag, de nem okoza gondot.
Kedves utolsó. Én 3 gyermeket már megszültem és lestrapáltabb vagyok ezáltal mint egy még nem szült nő. Lehet csak z én környezetemben van így, de a singli vagy gyeremektelen házas nők mind fittebbek mint a gyermekesek. Konkrétan megkaptam, hogy már elhasználodtam a gyerekek kihordasaban. "fogja bírni a tested?". Elgondolkodtam ezen Ennyi.
Azt hittem ez az oldal arra van, hogy kérdezzünk. Mem kéne mindenkiben a rosszat látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!