Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "öregek" leszünk már 34-36...

"öregek" leszünk már 34-36 évesen 4. babához?

Figyelt kérdés
Mindig nagy családra vágytunk. Anyagilag bőven belefér még egy gyerkőc viszont félek, hogy nem leszünk-e túl öregek.Nagyobb kockázat a betegségekre stb de nagyon vágyunk Rá. Mit gondoltok?
2016. febr. 8. 21:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem lesztek öregek, ez még jó kor. Nem is tudok olyanokat a környezetemben akik 38 éves kor előtt szültek volna. Felénk nem szokás fiatalon gyereket szülni.
2016. febr. 8. 21:21
 2/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lesztek öregek.
2016. febr. 8. 21:23
 3/24 anonim ***** válasza:
Ha lesz hozzá türelmetek, akkor a korotok ne legyen akadály. Én nőként 36 éves koromig vállalnék gyereket.
 4/24 anonim ***** válasza:
22%
Én simán bevállalnám! A nagyobbak már tudnak segíteni is majd. Én 32 vagyok, a legkisebb 1,5 éves, 34 leszek mire visszamegyek dolgozni, és ha bevállaljuk a negyediket, akkor az csak 35 év körül lesz, esetleg 36. Na jó, azt már soknak tartom, de a 34 még beleférne. Nálam a 35 a felső korhatár. :)
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
De visszasírom én azt az "öregkort"....
2016. febr. 8. 21:33
 6/24 anonim ***** válasza:
Simán bevallalhato.
2016. febr. 8. 21:37
 7/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a kérdésedet látva egy kérdés jutott az eszembe: Öreg vagyok 33 évesen első gyerekhez, és öreg vagyok ahhoz hogy még 2-öt akarjunk 2-3 év korkülönbséggel?
2016. febr. 8. 21:48
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
Te is tudod gondolom, hogy manapság nagyon sok nő ennyi idősen vagy még később szüli az első gyerekét... úgyhogy ez a kérdés komoly, vagy őket szeretnéd megbántani?
2016. febr. 8. 22:43
 9/24 A kérdező kommentje:

Igazából nem gondoltam soknak de akinek mondtuk, hogy szeretnénk még egy babát 3 ev múlva kb megrökönyödtek.

Segítségem nincs Férjem építész mérnök és sokat dolgozik de sokszor itthonról. Az én szakmámmal nem tudok gyerekek mellett dolgozni így most tanulok és egy szépségszalont szeretnék nyit ahol úgy dolgozom ahogyan én szeretnék. Osztottnk szoroztunk egyetemig előre szaladva anyagilag, de nem okoza gondot.

2016. febr. 8. 22:49
 10/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Én 3 gyermeket már megszültem és lestrapáltabb vagyok ezáltal mint egy még nem szült nő. Lehet csak z én környezetemben van így, de a singli vagy gyeremektelen házas nők mind fittebbek mint a gyermekesek. Konkrétan megkaptam, hogy már elhasználodtam a gyerekek kihordasaban. "fogja bírni a tested?". Elgondolkodtam ezen Ennyi.

Azt hittem ez az oldal arra van, hogy kérdezzünk. Mem kéne mindenkiben a rosszat látni.

2016. febr. 8. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!