Más járt/jár hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Már van egy egy éves fiúnk, júliusra várom a következő babát. Férjemmel kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, de úgy érzem, nem tudok rá eléggé felnézni mint egy férfira, s nem is kívánom úgy. Szeretem, mert nagyon jó ember, férj és apa. Aggódok érte a hétköznapokban, jó összebújni, stb, de valami nem kerek, nem az a nagy szerelem, de ezt tudtam már az elején és ő is tisztában volt vele. Lehetünk ennek ellenére boldog család?! Eddig szentül hittem hogy igen, de most a felmerült problémák miatt melyek sorban az ő által örökölt anyagi károk miatt adódtak, elbizonytalanodtam. Vagy most a terhesség miatti hormonok kavartak meg, nem tudom....2016. febr. 7. 11:38
11/13 anonim válasza:
És azt látod-e, hogy te miben hibáztál? Mert itt is kettőn áll a vásár. Nem csak a másikban kell meglátni a hibát, te is meggondolatlanul vállaltál vele lassan 2 gyereket..
12/13 anonim válasza:
Ezt miért most lett probléma, a 2. gyerek születéséhez közel?
Szerintem kissé túlreagálod, mivel ez nem volt titok eddig sem. Ha meg eddig jó férj és apa volt, vállaltál tőle 2 gyereket, akkor most mi bajod vele? Ezután is jó férj és apa lesz valószínűleg. Inkább most nálad van a hiba, nézz magadba.
13/13 anonim válasza:
Bármi történt is vagy történik, a szeretet nem csupán egy érzés, hanem egy döntés. Áldottak vagytok,hogy egy család vagytok,egymáshoz tartoztok.☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!