Vannak itt olyan anyukak akiknek a ferje kulfoldon dolgozik? Hogy birjatok? Megeri a tavollet?
Azért nem tudom mivel indokolt 8 évig otthonmaradni és sorozatosan tolni ki magadból a csemetéket úgy, hogy a férjednek ezt külföldi fizetésből kell finanszíroznia...
Hú, 10 évet dolgoztál, azta, és most vagy majdnem 40... Hát, én ezzel nem dicsekednék!
"Picit tul szaladtunk a hitelekkel"
Szóval nem csak lakáshiteletek volt, hanem egyebek is. NA, így azért már más a leányzó fekvése...
"munkaugyin keresztul tanulok"
Szóval khm, nem dolgoztál mindig, munkanélküli voltál már egy ideje te is...
"Pont a gyerkocoket nezem,hogy helyben dolgozhassak!!! Egy 1000 fos kis kozsegben harc megy egy kg kenyerert is neha"
Akkor ez ideális hely a gyerekek felnevelésére, tényleg, nehogy lépj valamit.
"az elmult 2 evben 3 honapig nem volt bevetelem nekem mert szetment a terdem"
Bocs, ha előtte dolgoztál, akkor nem maradsz bevétel nélkül... tudod, táppénz...
"Itt a fizuk felenk minimalbernel nem tobbek!!!Pl egy caros gyarba nem tudunk eljutni melozni mert nincs busz bejarni!!"
Pláne ideális három gyerekkel.
Inkàbb tanulnàl nyelvet, nem? Aztán mennétek apa utàn, nem? 3 gyerek+a közösség= betegségből betegségbe, jó ha kézhez kapsz 80at és még sokat mondtam. De legalàbb elmondhatod a férjednek, hogy dolgozol, míg ő a cdalàdjàt hàtrahagyva güribe van, mert picit elcsúsztatok a hitellel. És még mindig kötöd az ebet a karóhoz, hogy te tanulsz hogy beadd aztán egy olyan helyre a jelentkezést, ahová nem is biztos hogy felvesznek, hiàba lobogtatod a bizit. Szerinted ez így rendben lesz?
Szerintem ez a kapcsolat nem olyan jó, mint ahogy lefestetted, persze vígasztald magad ezzel, az nem kerül semmibe. De majd jössz ide 2 hónap múlva, hogy jaaaj...
Hihetetlen mennyi rosszindulatu ember van itt.
Meg ilyen szoveg,hogy " utalom amikor a ferjnek kell meg masik 5 emberrel egyutt laknia,hogy a nonek jo legyen otthon" . Azert az ilyentol megkerdeznem szivesen: Neveltel egyetlenegy napig is gyereket egyedulminden nehezsegevel, betegsegekkel es tenyleg mindennel egyutt? Neked kellett mindent egyedul intezned? MINDENT!!! Ha otthon tortent egy csotores vagy barmi haztartasi baleset, megoldottad egyedul? Neked kellett hazfelujitasnal elmondanod a munkasoknak,hogy mit -hogyan kene csinalni? Egy adott osszegbol egyedul gazdalkodni egy honapban belekalkulalva a nem lathato kiadasokat is?
Gondolkodjatok mielott itelkeztek foleg ha nem voltatok hasonlo helyzetben!
Kerdezo: Szivesen irok neked majd privat uzenetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!