Anyukák akik sokat éjszakáztok, mit csináltok hogy bírjátok a nappalokat?
Az imádságot alkalmazom... azt, hogy elsősorban nem a saját erőmből élek...
Mert amit írsz, azt emberi erővel nem lehet sokáig csinálni összeroppanás nélkül.
Szerintem szokj le az energiaitalról, mert megterheli a szívet, akárcsak a kialvatlanság. Szóval ne tégy rá egy lapáttal.
6 éve vagyok itthon, mára kialakult, hogy kialszom a 6 órát éjszakánként, átlag 3-szor kell közben kelnem (valaki beteg, rosszat álmodott, pisilni kell nekik, a kicsi átjön, stb.)
5 éves ikrek és 2 éves kicsi van nálunk.
Kitartás!
Előre szólok, az én gyerekeim aludtak.
De ha mégis összejöttek szarabb napok, és nem bírtam, szóltam az apjuknak. Aki felkelt hozzájuk éjjel is párszor, de a legjobb az volt, ha hétvégén reggel, mikor felkeltek, fogta őket, rámzárta a háló ajtaját, és amíg kialudtam magam, elvoltak a nappaliban.
Alváson kívül sajnos semmivel nem tudod az alvást helyettesíteni hosszútávon.
Hát 1,5 évig tartott,többek közt ezért sem lesz kistesó.
A fiunk eleinte evett-aludt éjjel,de egy evés 1-1,5 óra plusz büfizés volt.Utána 1-1,5 óra szünet.Közben fejnem is kellett.. alvás alig volt.
3-4 hónaposan összeszedtünk egy gyomor és bélhurutot,nála nagyon súlyos volt.Kórházban is voltunk,emésztési problémák,súlycsökkenés,reflux,sugárhányás és az állandó büfik.Etettem,jó hossza büfiztettem,letettem és 10 perc múlva ordítva ébredt.Felvettem,büfi,letettem.5 perc múlva újra.
Sorolhatnám.Szóval ő nagyon beteg is volt.
Nagyon rosszul viseltem,volt olyan,hogy sírt,de már nem tudtam átmenni,nem volt lelki erőm,becsuktam az ajtót szegényre.Egy éjszakát máshol aludtam és kisírtam magam,mert elegem volt.Teljesen kimerültem,nem akartam többet haza menni.Nem éreztem magam senkinek...
Akkor még nem tudtam,hogy annyira beteg.Nagyon kemény időszak volt.Emellett mindenkitől azt hallottam,hogy milyen jó most nekem és,hogy de jó neked,mindenre van időd stb...
Már jó,eltelt 1,5 év,meggyógyult,én újra dolgozom,apuka maradt itthon vele,azóta teljesen jó minden,hogy egészséges és alszik éjjel.Egy speciális tápszert eszik még reggel-este,ez maradt meg,de semmi gyógyszer nincs már.
Ezzel csak kitartást akartam kívánni.Ha megoldható,valakinek jól panaszkodd ki magad,esetleg 1 éjszaka aludj máshol (olyan helyen,hogy ne tudj azonnal haza rohanni).Nekem erőt adott.
Szerintem az energiaital és a 3in1 helyett igyál inkább rendes presszókávét, abban legalább nincs adalékanyag, amire semmi szükséged.
Segítséged nincs? Mert a kialvatlanságot hosszú távon nincs az a "szer", ami helyettesíteni tudja és persze nem drog :)
3-as válaszoló, nagyon hasonló a sztorink, csak nekünk 2 évig tartott durván, plusz fél év "regeneráció". Én is nagyon kivoltam, nem részletezem, letettem a gyereket aludni, 1-2 óra múlva már üvöltött 1-2-3 órát, majd újra 1-2 óra alvás. Vagy épp letettem a fejem és már kelt. Nagyon sokat sírt, szenvedtem vele, nappal sem aludt. Hogy lehetett bírni? Sehogy, utáltam mindent a világot, magamat, nem volt segítségem, elegem volt mindenből.
Viszont ha csak átmeneti, akkor ki lehet bírni fél lábon is, mert tudod hogy vége lesz. Nekem az volt a legrosszabb benne, hogy nem tudtam, hogy mikor lesz vége, egyáltalán vége lesz-e valamikor a közeljövőben.
Egyébként nálunk is betegség derült ki.
Ja és állítottam én is, hogy nem lesz soha kistesó!
De máshogy alakult, úgy néz ki :) (terveztük, az utóbbi 1-2 hónapban :D )
Szóval soha nem mondd, hogy soha! Az én gyermekem már 3 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!