Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kulonboztetitek meg egy...

Hogy kulonboztetitek meg egy 6hetes babanal a nappalokat es az ejszakakat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nappal világos van, este sötét.
2011. máj. 16. 17:57
 2/7 A kérdező kommentje:
:)Ugy ertem hogy hol fektetitek,es hol van egesz nap a baba?
2011. máj. 16. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nappal mellettem volt,csak aludni vittem a szobájába.Éjjel a saját ágyában,a saját szobájában aludt,ha felkelt,megszoptattam,nem beszéltem hozzá,nem gyújtottam villanyt,nem tettem tisztába.Nálunk ez bevált,hamar megtanulta mikor van éjszaka,és olyankor nem játszunk:))
2011. máj. 16. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nappal néha mellettem alszik,de többször a kiságyban.éjjel mindig a kiságyban...

de pont,ahogy az 1. válaszoló írta:nappal világos ,,volt,,este pedig sötét:)

2011. máj. 16. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Nappal is az ágyában aludt, de nem sötétítettem be, és azóta se sötétítek, csak félig engedem le a redőnyt.

Este is az ágyában aludt.

Meg nappal volt egy alapzaj. Néztem a névét, szólt a rádió, porszívóztam, a kocsik zaja beszűrődött az utcáról stb., míg éjjel teljes csönd volt, mert már mindenki aludt.

Most már 1 éves, és még mindig így csinálom, nagyon jókat alszik. :)

2011. máj. 16. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
én az első perctől ahhoz szoktattam,hogy a kiságyban van az alvás és csak az.ezért egy alvós állatkán kívül semmi nincs mai napig a kiságyban,pedig 20 hónapos.tudja,hogy ha kiságy,akkor alvás.Bár elég soká lett jó napirendünk,mert igény szerint szoptattam,így az evés össze-vissza volt,de azt tudta,hogy fürdés után alvás van.mindig ugyanakkor,hatkor fürdettük,utána szoptatás aztán alvás.Már két hónaposan átaludta az éjszakát.
2011. máj. 16. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nappal nem csendesedtünk el soha azért mert ő alszik. Nem csuktam be a teraszajtót és nem kapcsoltam ki a zenét. Mosogattam,tettem-vettem. Este a sötét mellett csend volt és nyugi.
2011. máj. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!