Ki hogy tudta visszacserélni az éjszakákat és nappalokat, ha a babája felcserélte?
Mikor szültél?hány napos a babád?Mert az elő pár nap, 1 hét még totál "kómás" állapot neki, még a szülés traumája alatt van, szóval nem biztos, hogy ez így marad.
Nálunk 2-3 hetesen jött ki, hogy felcseréli, ilyenkor nap közben felkeltettem 3 óránként, de így sem aludt jól éjjel,igazából elég sokat kínlódtunk, 5-6 hetesen állt be nagyjából.
Először is várj még legalább 2 hetet, szerintem magától is megoldódik a probléma addig.
Ha felkel éjszaka, félhomályban etesd meg, csöndben, minél kevesebb mozgatással, ne beszélj hozzá. Csak akkor cserélj pelust, ha kakis. Utána egyből tedd vissza aludni, persze ha nem sír. Tedd pólyába vagy bugyoláld körbe pléddel.
Nappal viszont próbáld úgy felébreszteni, hogy "felülteted" vagy függőleges helyzetben magadra teszed. Masszírozd a talpacskáját, simogasd az arcát.
Az én babám aluszékony volt, de ő az egész napot és éjszakát átaludta az első 2 hónapban. Akkor még nem olvastam ezekről a módszerekről, nem volt szívem felkelteni, csak ha már 5-6 óra is eltelt két etetés között. Most már máshogy csinálnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!