Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan anyukak...

Vannak itt olyan anyukak akiknek a ferje kulfoldon dolgozik? Hogy birjatok? Megeri a tavollet?

Figyelt kérdés
Ferjwm jovo hetvegen utazik,de nagyon feltem es felek a maganyos ejszakaktol.Van 3 gyerekunk! Azert menne,hogy jobb legyen nekik es persze a lakashitel miatt.Biztatnatok kicsit :(
2016. febr. 6. 19:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Mikor indultatok el a leejtőn anyagilag?
2016. febr. 7. 12:09
 22/36 anonim ***** válasza:
Pont most láttam fb-on egy ismerős tett fel képet (4 éve van kint, úton a 3.gyerek, 4 havonta jár haza) hogy a haverokkal leugrottak lazítani egy tengerparta, mert sokat dolgoztak) az asszony meg posztolgatja a szivecskéket, de mindenki tudja hogy ez már csak a látszat miatt van.
2016. febr. 7. 12:14
 23/36 anonim ***** válasza:
21: ez engem is érdekel, mert a gyerekek nem kicsik, pár éve azért csak kapnak havi 100e családi kedvezményt is... nem gondolom, hogy néhány hónap kiesés a férjtől annyira padlóra vághat valakit, hogy külföldre kényszerüljön. Pláne, ha anyu tanulására meg futja...
2016. febr. 7. 12:16
 24/36 anonim ***** válasza:
44%
Nekem inkább kifogásnak tűnik az hogy a tanulásra van fogva. A tanulmányokat fel lehet függeszteni, ez igazán nem nagy áldozat, ha a család egyesítése a cél kint. Gyanítom, anyagi gondok már a 2. - 3. Gyerek között jelentkeztek, bár inkább előtte. Értem én, hogy szép a nagy család de a gyerekeknek szüksége van az apjukra is a mindennapokban. Szerintem.
2016. febr. 7. 12:26
 25/36 A kérdező kommentje:
Ha elvetetem a 3.at gyilkos vagyok..ha megtartom felelotlen? :) Anyu nem kolt magara,munkaugyin keresztul tanulok mert nyugdijas konyhas helyere palyazok de csak olyat akarnak felvenni akinek van szakacs vegzettsege! Pont a gyerkocoket nezem,hogy helyben dolgozhassak!!! Egy 1000 fos kis kozsegben harc megy egy kg kenyerert is neha..:/ Nem meg egy munkahelyert ami nyugdijas allas! Na mindegy is mint mondta a ferjem most nem kenyszerbol megy hanem o valasztotta es oda megy amit jonak lat az elozo tapasztalataibol! Koszi mindenkinek a velemenyet,meglatasat erdekes volt :)
2016. febr. 7. 13:26
 26/36 anonim ***** válasza:

Kérdező mi az, hogy nem kényszerből megy? Ha nem szorulnátok rá a pénzre, nem menne...

Lenne más megoldás is, de az ilyenek mint te élvezik, ha küldik a pénzt és nem kell a férjükkel foglalkozniuk. Csak fáj az igazság...

2016. febr. 7. 13:37
 27/36 anonim ***** válasza:
44%
Egy konyhás melót nem akarsz itthagyni????
2016. febr. 7. 14:09
 28/36 anonim ***** válasza:

Kint kellene konyhásként dolgoznod, nem itt..

Ha nem kényszerből megy, akkor menekül, vagy hogy értsük? Ha a gyerekekért tennél mindent, akkor csomagolsz, és mentek a férjed után, megadva a lehetőséget a 3 gyereknek, hogy az apjukkal is legyenek :)

2016. febr. 7. 15:08
 29/36 anonim ***** válasza:

Nálunk pár éve volt egy lehetősége a páromnak, Svájba mehetett volna egy ismerős csapattal, havi 800e-1m Ft-ért + lakás, útiköltség térítés.

Akkor max. 200e Ft-ot keresett, amiért heti 6 nap 12 órázott, én pedig még gyed-en voltam a kicsivel, a lakáshitelünk meg az egekben.

Csábító volt a gondolat, mármint anyagilag, de végül pont a többiek által már leírtak miatt vetettük el. Mi értelme a "jó" életnek, ha nincs együtt a család? A gyerekeknek nem az anyagiak a fontosak (persze egy bizonyos szint fölött), hanem az, hogy a szüleivel lehessen!

A kicsi 2 éves korában visszamentem dolgozni és amikor már teljesen visszarázódtam, akkor addig nyaggattam a páromat, hogy álljon a saját lábára, míg végre belement, hiszen végszükség esetén az én fizumból is kijöttünk volna, csak pár hónap lett volna vészes, amíg lejárt a hitelünk.

Azóta minden ok, én dolgozom egy fix melóhelyen fix fizetésért, ő pedig tovább építgeti a vállalkozását, ami egyelőre nagyon ígéretesnek tűnik :)

Ja és a mi környezetünkben szinte csak azok az apukák güriznek külföldön, ahol az anyukáknak nincs kedvük visszamenni dolgozni, még 1 gyerek után is, csak sír a szájuk, hogy nekik milyen nehéz egyedül és hogy nekem milyen jó, hogy van melóhelyem, céges kocsim, meg hogy csinosan öltözködöm, ők meg csak melegítőben trécselnek egész nap...

2016. febr. 7. 15:46
 30/36 A kérdező kommentje:
Azert ne altalanositsunk mar!!! Kikerem magamnak,hogy "lusta" vagyok! 10 evig dolgoztam (18 eves korom ota) a gyerekek elott! 8 at otthon voltam veluk es az elmult 2 evben 3 honapig nem volt bevetelem nekem mert szetment a terdem.Elszakadt a szalag+megrepedt a sipcsontom.A kenyszert ugy ertettem,hogy nem ugy menne,hogy mindegy hova kivel csak kifele!!! Tobb mint egy eve keresgel mire lett egy ami korrektnek tunik! Itt a fizuk felenk minimalbernel nem tobbek!!!Pl egy caros gyarba nem tudunk eljutni melozni mert nincs busz bejarni!! Dolgizhatok kint is konyhan de ha mar elkezdtem befejezem ha nem baj :) Elhelyezkedni is konnyebb ha oda tolom a bizit,hogy tessek ez van. Hozzatennem mikor 5 eve kint volt jobban sporoltam a 2000 eurobol mint a 100Eft fizubol!! Sokat le is cseszett hogy ne sajnaljak mar 2 gomboc fagyit magamtol pl. Koszi a valaszt mindenkinek :) Bantonak es kevesbenek egyarant!
2016. febr. 7. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!