Ezt hogyan képzelik?
"Szeretjük a rövid hajviseletet (a katonák is ilyet hordanak) és a nyári időszakban ez a leghigiénikusabb, de a tar kopasz fejbőr itt nem elfogadott, ezért senki se érkezzen kopaszon vagy nagy loboncos frizurával (kivéve a lányok)"
És egy betegség miatt kopi gyermeknek,hogyan magyarázzam meg,hogy nem mehet,mert a katona bácsik nem szeretik a kopaszokat???
Ennek össz vissz az a lémyege hogy ne zúzasák le a gyerek haját ycsak mert ilyen tánorbe megy.
Én is voltam ilyen helyen vezető, és mésodik nyár után mi is kiírtuk a programba mert mikor 30totál kopasz kossrác áll előted, aminek a fele azért sír mert apa kötelezte, mert így kell, a másik fele meg azért mert viszket, csíp stb azért csak jelzed hogy ne már..
Egyébként nem kizáró ok...csak javaslat és kérés. Teljesen egyszerű a dolog jelzed az okoat és kész. Nem könyörögsz csak közölsz...
Engem is zavarna ez a fajta hozzáállás, így már nem sok kedvem lenne odavinni a gyerekemet. Valószínűleg megírnám nekik, hogy szerettük volna ezt a tábort választani, de számunkra meg az ilyen fajta kommunikáció a nem elfogadott, mivel a gyerek betegség miatt kopasz, így az ilyen megnyilvánulás eléggé sértő a számunkra.
És kész passz, én itt le is zárnám, keresnék másik tábort. Nem azért írnék, hogy "bekönyörögjem" a gyereket, mert a fene se akarná ilyen hozzáállás mellett odavinni, csak egyszerűen jelezni akarnám, hogy ezt azért gondolják át még egyszer.
Milyen hozzáállás? Ez nem gyöngyfűzőszakkör lenne, hanem katonai tábor, könyörgöm, a megszokottól teljesen eltérő fegyelemmel, szabályokkal, enélkül nem egészen lenne az, ami.
Nekem teljesen megdöbbentő, hogy valakinek gondot okoz egy telefon, a legkisebb nehézség,a kadály láttán besértődik, mint egy kisgyerek. Kérdés, hogy minek íródott ki ide ez a kérdés, itt nincs helye megoldási javaslatnak, csak fröcsögni kéne a katona bácsikra, hogy tényleg, hogy képzelik, hogy vannak nálunk szabályok, kérések....
Ne írj, tényleg sokkal könnyebb megsértõdni.
Egy ritka betegségrõl nem tudnak a szervezõk, de te sem tudsz ám mindent.
Vedd el a hülye félreértelmezett önérzeted miatt a gyerekedtõl még a lehetõségét is, hogy elmehessen. Ez igen, konstruktív hozzáállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!