Pocakosok! Próbáltátok már tűvel és cérnával megjósolni a baba nemét? Bejött?
Aki nem ismerné: egy közepes hosszúságú cérnán kell lógnia a tűnek, és a has fölé lógatják. Magától kell megmozdulnia, és ha köröket ír le, akkor lány lesz, ha oda-vissza leng, akkor fiú.
Nektek mit mutat? Főleg ha már tudjátok a baba nemét.
Csak kíváncsi vagyok.
Mint írtam, csak kíváncsi lettem volna, kinek mi jön ki.
Tisztában vagyok vele, hogy babona.
Ennek ellenére van olyan családtagom, akinek minden esetben pontosa eredményt mutatott, ami öt gyereknél egész jó arány.
Aki kötözködni akar, azt nem tudom megérteni.
Korlátolt, humortalan ember.
Nem hiszek az ilyenekben, de poénból csináltam ilyet, bár én is gyűrűvel ismerem, illetve különböző nemet jósló horoszkópokat is megnéztem, minden ilyen létező babonás dolog kislányt jósolt. Fiam van!!!:)
Szóval ennyit erről.
Poénnak jó, de amúgy semmi értelme.:)
Első gyereknél végig kislányt mondtak, minden ultrahangon, (ott azt tippeltek, ahol eltakarta) ehhez képest a tű-cérna mindig kisfiút mutatott.
A szülés előtti ultrahangon (két nappal az időpont után, túlhordtam) mondta azt a doki, hogy reméli, nem vettem sok rózsaszínt, mert kisfiú.
Tényleg az.
Egy kis érdekesség a nagyvilágból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!