Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bóna vezetéknévhez milyen...

Bóna vezetéknévhez milyen keresztnevet adnátok?

Figyelt kérdés

A pàrommal 1000 ès 1000 nevet àtnèztünk, viszont egyet se találtunk amire azt mondanánk hogy ez az igazi. Én valami különleges névben gondolkozok mondjuk.

Tudnátok neveket mondani?

Fiú és lány nevek is érdekelnek, mivel a nemèt mèg nem tudjuk :)

#név #baba #névadás #Gyerekvállalá
2016. febr. 3. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Patrícia, Lívia, Milla, Zina, Izabella.

Milán, Olivér, Kelemen.

2016. febr. 3. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bercel, Zerind, Bereniké, Mikolt.
2016. febr. 3. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gréta, Dorina, Ivett
2016. febr. 3. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"A" betűvel kezdődő nevek egybefolynának vele, az "N" kezdetűekkel is furán hangzana(pl. BóNANAtália), úgyhogy ezeket nem ajánlom.

Szerintem az is jobb, ha nem "na"-ra végződik, mint a vezetéknév, mert akkor túl mondókaszerű (pl. Bóna Anna).

Azt írtad, hogy neked a különlegesebb nevek tetszenek, de kérdés, hogy mennyire legyen ritka vagy idegen hangzású.

Amiket írok, azokat a vezetéknévvel való összhangzás és a kérdező kikötése alapján írom, nem azért mert én ezeket adnám (nem szeretnék ezért lepontozást, hogy ezt csak kisebbségiek adják stb.)

Különlegesebb lánynevek:

Bóna Melissza

Bóna Ivett

Bóna Mirella

Bóna Linett

Bóna Tifani

Bóna Doroti

Bóna Melani

Bóna Klarissza

Bóna Tereza

Bóna Bella

Bóna Vanessza

Bóna Szimonetta

Bóna Mirabell

Bóna Babett

Bóna Berta

Bóna Blanka

Hagyományosabb lánynevek:

Bóna Lilla

Bóna Luca

Bóna Judit

Bóna Bettina

Bóna Gréta

Különlegesebb fiúnevek:

Bóna Leonárd

Bóna Botond

Bóna Zsigmond

Hagyományosabb fiúnevek:

Bóna Róbert

Bóna Ervin

Bóna Gergő

Bóna Bálint

Bóna Martin

Bóna Bence

2016. febr. 3. 18:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, küldtem mindenkinek a zöldet!:)

Nos én valami ritkàbb neveket gondolkoztam lányban mint Zora,Zorka,Amíra vagy Jelda fiúknál pedig a Belián,Csanád,Zente,Zalán amik nálam befutóak , de a párommal nehéz egyezségre jutnunk! :D

2016. febr. 3. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Rövid és mély (nagyon-talán vegyes) hangrendű nevet.

Árpád, Álmos, Tamás, Csaba, Dávid, Ármin

Kinga, Anna, Kata, Flóra

2016. febr. 4. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon tetszik a Csanád és Zalán.

Különleges,de nem giccses szerintem a Leontina, Leonóra, Melánia, Elena, Hédi. Ami nem gyakori manapság, de szerintem gyönyörű a Valéria, Klára, Julianna.

2016. febr. 4. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon NA végződést nem szeretnénk neki, olyan mondókás (ahogy már előttem valaki meg is említette.)

Köszönjük mindenkinek, ha lány neveket még tudnátok mondani azt megköszönném. Jövőhéten már a nemét is megtudjuk!

Zöldet küldtem mindenkinek :)

2016. febr. 4. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Dália, Dominika, Donáta, Evelin, Glória, Larissza, Hanga, Jázmin, Naómi, Ninetta, Roberta, Paula, Rebeka, Szamanta, Szibilla, Szeréna, Szénia, Tessza, Tália, Tilda, Viviána.
2016. febr. 5. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Róbert, Roland, Sándor, Sámuel, Katalin, Veronika, Erzsébet, Gizella. Ezek ma már különlegesnek számítanak.
2016. febr. 28. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!