Bóna vezetéknévhez milyen keresztnevet adnátok?
A pàrommal 1000 ès 1000 nevet àtnèztünk, viszont egyet se találtunk amire azt mondanánk hogy ez az igazi. Én valami különleges névben gondolkozok mondjuk.
Tudnátok neveket mondani?
Fiú és lány nevek is érdekelnek, mivel a nemèt mèg nem tudjuk :)
Patrícia, Lívia, Milla, Zina, Izabella.
Milán, Olivér, Kelemen.
"A" betűvel kezdődő nevek egybefolynának vele, az "N" kezdetűekkel is furán hangzana(pl. BóNANAtália), úgyhogy ezeket nem ajánlom.
Szerintem az is jobb, ha nem "na"-ra végződik, mint a vezetéknév, mert akkor túl mondókaszerű (pl. Bóna Anna).
Azt írtad, hogy neked a különlegesebb nevek tetszenek, de kérdés, hogy mennyire legyen ritka vagy idegen hangzású.
Amiket írok, azokat a vezetéknévvel való összhangzás és a kérdező kikötése alapján írom, nem azért mert én ezeket adnám (nem szeretnék ezért lepontozást, hogy ezt csak kisebbségiek adják stb.)
Különlegesebb lánynevek:
Bóna Melissza
Bóna Ivett
Bóna Mirella
Bóna Linett
Bóna Tifani
Bóna Doroti
Bóna Melani
Bóna Klarissza
Bóna Tereza
Bóna Bella
Bóna Vanessza
Bóna Szimonetta
Bóna Mirabell
Bóna Babett
Bóna Berta
Bóna Blanka
Hagyományosabb lánynevek:
Bóna Lilla
Bóna Luca
Bóna Judit
Bóna Bettina
Bóna Gréta
Különlegesebb fiúnevek:
Bóna Leonárd
Bóna Botond
Bóna Zsigmond
Hagyományosabb fiúnevek:
Bóna Róbert
Bóna Ervin
Bóna Gergő
Bóna Bálint
Bóna Martin
Bóna Bence
Köszönöm, küldtem mindenkinek a zöldet!:)
Nos én valami ritkàbb neveket gondolkoztam lányban mint Zora,Zorka,Amíra vagy Jelda fiúknál pedig a Belián,Csanád,Zente,Zalán amik nálam befutóak , de a párommal nehéz egyezségre jutnunk! :D
Rövid és mély (nagyon-talán vegyes) hangrendű nevet.
Árpád, Álmos, Tamás, Csaba, Dávid, Ármin
Kinga, Anna, Kata, Flóra
Nekem is nagyon tetszik a Csanád és Zalán.
Különleges,de nem giccses szerintem a Leontina, Leonóra, Melánia, Elena, Hédi. Ami nem gyakori manapság, de szerintem gyönyörű a Valéria, Klára, Julianna.
Nagyon NA végződést nem szeretnénk neki, olyan mondókás (ahogy már előttem valaki meg is említette.)
Köszönjük mindenkinek, ha lány neveket még tudnátok mondani azt megköszönném. Jövőhéten már a nemét is megtudjuk!
Zöldet küldtem mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!