Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 eves kislánynak laptopot...

3 eves kislánynak laptopot tervezek vásárolni. Kinek milyen vált be?

Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 21:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%
Mi gyerek laptopot vettünk, azon vannak fejlesztő játékok, lehet rajta zenélni, rajzolni, több dallamot tud, a kisfiam évekig imádta. Igazi laptopot én nem vennék még 3 évesnek, de mindenki maga tudja és mindenkinek mást bír el a pénztárcája.
2016. febr. 3. 08:58
 22/24 anonim ***** válasza:
66%

82 %, ha azt írod befejezted,akkor ne durrogj már tovább,mert az azt jelenti, hogy nem fejezted be.

Amúgy meg arra a két órára míg a gyerek mesét néz rajta, nem venném meg a külön laptopot, hisz te addig úgysem dolgozol rajta...mert ugye szoptatsz,meg mit tudom én még mit írtál!

2016. febr. 3. 09:07
 23/24 anonim ***** válasza:
83%

18-as vagyok, a 20-asnak.

Nem kell mártírkodni, más is megoldotta a gyerek normális, értelmes módon való lekötését. Én is, van 3 gyerekem is, nem segített senki. Az a baj, hogy sokan mást el sem tudnak képzelni.

2016. febr. 3. 09:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Napi 2 óra laptopozás nem sok egy kicsit három évesen? Az 5 évesemnek engedek napi 1 órát. Nekem is két gyerek van 0 segítséggel, mert férjem külföldön dolgozik, mégis megoldom.
2016. ápr. 3. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!