Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 eves kislánynak laptopot...

3 eves kislánynak laptopot tervezek vásárolni. Kinek milyen vált be?

Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 21:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez a kérdés csak provokáció.
2016. febr. 2. 08:32
 12/24 anonim ***** válasza:
14%
látom azt a kérdést már torolték, -hogy 8 honaposnak laptop jo otlet e :DD
2016. febr. 2. 08:36
 13/24 anonim ***** válasza:
12%

Nyugodtan le lehet pontozni , nem erdekel!

Mi is vettunk a 3 es fel eves fiunknak laptopot.

MERT vartuk a kistesoja megszuleteset es tudtuk,hogy nem lesz segitsegem, itt 1 nap utan kitesznek ujszulottel egyutt a korhazbol ha minden rendben van, ferjem 3 napot tudott velunk itthon maradni aztan ment vissza dolgozni. A ferjem otlete volt a laptop , en nem orultem neki megis mikor egyszerre sirt mindket gyerek , jo volt elovenni a laptopot a nagynak es hagyni ,hogy nezze rajta a kedvenc meseit amig en nyugiban megszoptattam a babat vagy pihentem fel orat, megfoztem az ebedet stb.. Ismetlem nem egesz nap rajta logott hanem napi max 2 orat ult elotte .

2016. febr. 2. 09:06
 14/24 anonim ***** válasza:
44%

#13-as! De ehhez nem kell venni a gyereknek laptopot! A szülőkét is használhatja! Gondolom nektek is van gépetek otthon.

A mi fiunk is szokott rajta mesét nézni, ez olyan mint hogy régen nekünk még videokazit raktak be. Ez nem indokolja, hogy kifejezetten a gyereknek kelljen venni.

2016. febr. 2. 09:52
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

13-as, ehhez nem kell kulon a gyereknek laptop... egyébként meg nem is értem..vannak gyerek tabletek..egy csomo játék van rajta, rajzolhatnak is rajta, felmehetnek bongészni, de nem akárhova. le van korlátozva a bongészés kb. 10 oldalra, azokon is gyerekdalok, játékok, rovid mesék vannak.

dehogy laptopot venni egy 3 évesnek..... amikor a fiam már 1.5 éves volt, akkor az autoban a 20 orás ut alatt nézhette a tableten a meséket, dalokat..de kulon laptopot venni neki, eszunkbe se jutott.

2016. febr. 2. 10:02
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

13-as valaszolo vagyok.

Ja, logikus. Adtam volna oda a 3 eves gyerekemnek a mi igen draga laptopunkat ( nem irom le meg saccra sem,hogy mennyibe kerult mert a sarga foldig pontoznatok , bar megtettetek igy is-szanalmas!!!) amin az en tanulmanyaimhoz kello osszes tetel rajta volt, illetve a ferjem munkajahoz kello dolgok es egyeb hivatalos dokumentumok is ahelyett,hogy a Karacsony utan levo nagy boxing sale-kor sikerult venni potom penzert egy laptopot. Hat nem a mi laptopunkat nem adtuk volna oda a gyerekunknek mert elso sorban munka eszkozkent funkcionalt.

Itt kulonben kulfoldon nem dragak a laptopok.

Remelem most mar ertheto!

2016. febr. 2. 19:27
 17/24 anonim ***** válasza:
49%
huha 13-as....nagy az a mellény. én odaadom a fiamnak 800 ezres macbookomat..nem torte még ossze, de eszembe se jutna neki venni kulon egy laptopot. tableten, laptopon mesét néz, ha kell. jaaaa és hogy munkaeszkoz, nekem is...grafikus vagyok -kulfoldon-.
2016. febr. 2. 20:24
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Röhej. A három evest massal le sem lehet kötni, csakis saját laptop-pal😉
2016. febr. 2. 21:51
 19/24 anonim ***** válasza:
9%

Annyira nevetsegesek vagytok komolyan! Nagy az arcom mert van 2 laptopunk??? Ugy tudom ez nem ritkasag pedig.

Add csak oda a fiadnak nyugodtan a 800 ezres macbookodat ha ennyi eszed van de ha barmi baja lesz akkor majd ne csodalkozz es ha lehet ne a fiadat buntesd meg, nem a gyerek tehet arrol,hogy az anyja nem gondolkozik.

Sajat olcsobb kategorias laptop ne legyen a gyereknek de O a 800 ezres macbookjat oda adja a gyereknek. Csak en tartom ezt logikatlannak?

A masik valaszolonak pedig uzennem: en meg masfel eves gyerek kezebe nem adnek tabletet. Baratnom is oda adta a masfel eves fianak a laptopjat , eleg nehezen dobtak ossze a penzt arra a laptopra de a masfel eves par nap alatt tonkre tette. Hat gratula, komolyan.

Es meg mindig nem ertem ,hogy mi a kulonbseg illetve miert jobb ha a anyuka v apuka laptopjat-tabletjet hasznalja a gyerek mint ha kap 3 evesen egy olcsobb sajatot ( kiemelem megegyszer 3 evesen es nem masfel evesen)

A vitat reszemrol lezartam.

Tovabbi jo puffogast.

2016. febr. 2. 22:43
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

18-as valaszolo:

Te vissza olvastal egyaltalan?

Kulfold, no segitseg, kisteso szuletik, ovi 4 evtol van. Szerinted hogy kellett volna megoldanom?

Es mint mar irtam is napi kb 2 orara lett neki elo veve a sajat laptopja. Tehat nem ott ult egesz nap elotte de en addig amig O nyugiban volt, tudtam nyugiban szoptatni, pihenni, fozni, hazimunkat elvegezni vagy csak nyugodtan enni. Hu de elitelendo vagyok ezert , ugye?

2016. febr. 2. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!