3 eves kislánynak laptopot tervezek vásárolni. Kinek milyen vált be?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 21:55
1/24 anonim válasza:
Attól függ mire használja, ha a legújabb assassins creeddel akar rajta játszani akkor gamer laptop lesz a nyerő. Ha csak nyomkodja ész nélkül mint a legtöbb gyerek, akkor a legolcsóbb használtat vedd.
2/24 anonim válasza:
Minek kell egy 3 eves kislanynak laptop? :o
3/24 anonim válasza:
miért kell neki a laptop?
vegyél neki -gyerek - tabletet...valami ilyesmit- [link]
4/24 anonim válasza:
Ezért van egyre több hülyegyerek... 3 éves gyereknek laptop... Beszarok. Mikor én ennyi idős voltam, ilyen szóba se jött, még tablet se volt Magyarországon akkoriban, sokkal értelmesebb tevékenységeket folytathattak a kicsi gyerekek (most 18 éves vagyok, 15 évvel ezelőtti állapotokról beszélek). Valami csoda folytán az én generációm sokkal értelmesebbnek tűnik, mint a mai 10-14 évesek, akik már tableteken nőttek fel... Egyre rohadtabb a világ
5/24 anonim válasza:
Az én generációm meg nem bezzegelt 18 évesen úgy, mint egy öregember.
6/24 anonim válasza:
És gyereknevelés témákba se ütöttük az orrunkat. :)
7/24 anonim válasza:
Mi a csudának 3 évesnek laptop,vagy tablett,3 évesnek társas,mesekönyv vagy logico vagy legot,venék .én lányomnak ezeket veszem most 6 lesz ,sőt amikor nagyfiam kicsi volt az 10 ével ezelőt volt akkor is ezeket vetem neki is .
8/24 anonim válasza:
:-D
Ugyan minek??? Unod már,hogy folyton nyaggat???
Már most ki akarod vonni a közösségi életből?
Semmi szüksége nincs rá,persze azt csinálsz,amit akarsz!
Majd írd meg,hány perc alatt sikerült széttörnie,leborítania,felrúgnia a laptopját!
9/24 anonim válasza:
"Kinek milyen vált be?" Ezt a kérdést! :-) Mintha pelenkarol beszélnénk. Mar annyi laptopot kipróbált mindenki a 3 évesenel, hogy van összehasonlítási alap. Es mi számít neked bevaltnak? Az, amit nem tud összetorni két perc alatt, vagy az ami nem romlik el egyből, ha leonti egy pohár vízzel.
10/24 anonim válasza:
Jaj,mindjárt jön a kérdező megsértődve,hogy ő csak gyereklaptopra gondolt...és,hogy mennyi gyökér van itt,aki nem tudta kihallucinálni a kérdező gondolatait!
De persze ezt elfelejtette leírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!