Van még valaki rajtam kivül akinek fáj az együttlét és császárral szült?
Elnézést, ha rossz helyre irtam ki a kérdést.
3 hónapja császármetszéssel hoztam világra a kisfiam és azóta fáj, ha együtt vagyunk a férjemmel.
Azt hittem, hogy ez inkább a hüvelyi szülésnél fordul elő.
Van valaki aki tapasztalt hasonlót? Ha igen, mikor lett jobb? Volt vele orvosnál?
Nekem két gyerekem van, első természetes úton született, másodiknak sajnos császárral kellett. Első után az első együttlét se fájt, de elég hosszan nem voltunk együtt, mert valahogy nem hiányzott nekem és a férjem szépen kivárt-megkavarodott hormonháztartás. Császár után viszont kábé 3 hónappal voltunk együtt és fájt, de mint mikor szűz voltam, úgy. Nem értettem miért. Aztán valahol olvastam, hogy azért fáj, mert még nem vagyok kész rá lelkileg. És be kell valljam, hogy legbelül tényleg úgy éreztem, hogy még nem vagyok kész rá, csak szegény férjemet szántam meg, mert terhesség alatt se nagyon volt semmi...Akkor úgy csináltuk, hogy először kábé 3 hóval császár után voltunk együtt-lehet kicsit hamarabb-aztán vártunk rá pár hetet, de még akkor is fájt és utána pár hét múlva már én akartam inkább, mint ő és akkor már nem fájt.
Lehet, hogy nálad is kábé ugyanez a helyzet, hogy valahogy még nem állsz készen rá. Próbáljatok meg még várni kicsit.
Nem tudom, pedig kivánom.
Bocsi hogy túl intím vagyok, de nem tudom kitöl megkérdezni.
Szóval a hüvely bemenetelnél fáj, és nem tudom eldönteni hogy száraz vagyok-e. Mert nedvesnek nedves, csak azt nem tudom hogy ténylegesen belül az vagyok-e. Olyan létezik hogy felszini nedvesség? Mert ha igen, akkor az miatt fáj.
Nekem is fájt, és valóban úgy, mint amikor a szüzességemet veszítettem el, pedig én absz. ott voltam már agyban is.
Az első pár alkalom olyan volt, mint az első tiniszex :D tipikus én alul, ő felül és extralassan mozgott, figyelt, hogy fáj e és az aktusok végére abbamaradt a nyilalló, szúró érzés.
Aztán a fájdalom ideje, hossza szép fokozatosan rövidült és végül minden visszaállt a régi kerékvágásba, de ehhez kellett egy jó pár, és gyakori, vagy legalábbis átlagos mennyiségű együttlét :)
Bocsi, hogy részletes voltam :)
Egy szó, türelem :)
Köszi szépen lányok, akkor ezek szerint ezzel a problémával nem csak én találkoztam, sajnos. De a jó hir, hogy meg fog oldódni :-)
Köszönöm szépen, hogy megosztottátok velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!