Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szexuális élete jobb annak...

A szexuális élete jobb annak a nőnek aki csaszarral szül?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom ismerősoktől hogy a természetes szülés után tágak lettek, van olyan akinek az orvos mondta hogy nem jól varrták össze akkor amikor szült, ezért folyamatosan fertőzesekkel küzd. Akkor csak jobb a császár mert utána lent eredeti marad minden, és a szexxel sincs gond nem?
2015. jún. 13. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem. Rémes volt. A császár tönkretette a testem. És ez még csak a történet egyik fele.
2015. jún. 13. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
lehet benne valami.én császáros voltam.ez az egyetlen ,de elég nap pozitívuma ,hogy ott nem változott semmi.hallottam olyat ,akinek hónapokig fájt a gátmetszés helye szex közben.de ez is egyénfüggő.
2015. jún. 13. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
A szexben nem csak a hüvelyed vesz részt, de ha arra gondolsz, hogy a császárosoknak tuti nem tágul ki a hüvelye, akkor igazad van. De lesz egy köteg más bajuk, én 8 hónappal szülés után dolgoztam fel, amit a testemen és a lelkemen változtatott a műtét.
2015. jún. 13. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Maximum annyiban hogy már hasba is lehet.

Bár azt a lukat egészségügyi okokból bevarrják.

Amúgy a felvetés ostobaság, szülés után visszaáll a csípő.

2015. jún. 13. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
4,2 kilos babat szultem termeszetes uton, nem volt gatmetszes, picit szakadtam, osszevarttak es kesz. Siman ultem mar szules utan is, es tokeletes a szexualis eletem is. Egyaltalan nem faj, nem lettem tag sem vagy ilyesmi.
2015. jún. 13. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak a császárról tudok nyilatkozni, bár a lenti terület is igénybe lett véve kicsit, ugyanis 1 órás kitolás után vittek műteni (ez persze nem egyenlő azzal, ha ki is jön a baba). A felépülés hamar ment, 6 héttel a szülés után a szex ugyanolyan volt, mint előtte.

Egyébként szerintem egyénfüggő, kit melyik visel meg jobban.

2015. jún. 13. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkább pozitív változást hozott a természetes szülés, pedig volt gátmetszésem is. Előtte sokszor fájt a szex, túl feszes volt a hüvelyem. Utána sokkal jobb lett. Nem lettem túl tág, de mégis jobban esik a szex, és az egész szeméremtestem érzékenyebb lett, könnyebben érek el orgazmust és az intenzívebb is. Tuti nem ez az általános, mert én is sok rémtörténetet hallottam combközepéig repedésről, újra meg újra szétnyíló gátsebről, de ilyen esetekben sokszor ott van az orvos nemtörődömsége, hanyagsága, hozzá nem értése. Szobatársam mesélte sírva, hogy az ügyeletes doki nem tudta összevarrni a gátmetszést, a szülésznő mondta neki, hogy hívja az ügyeletvezetőt, nem kell az szerinte. Végül egy óra szerencsétlenkedés után szólt neki. Amikor meglátta a doki, hogy mit művelt, ordítva küldte el, és visszafejtette az egészet és kezdte előről. Amikor én vígan ülve ettem, a szobatársam alfele teljesen használhatatlan volt szegénynek. Nem mindegy, hogy ki van ott a szülésnél, ki vág, hogyan, mekkorát, ki varr, hogyan stb.
2015. jún. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!