1/16 anonim válasza:
Nem ismerek Polettet. De finom, nőies névnek hangzik.
2/16 anonim válasza:
Azért az erős túlzás, hogy tetszik, de vannak sokkal rosszabbak is. Találkoztam már ilyen nevű kislánnyal gyerekzsúron, Pollinak becézték.
3/16 anonim válasza:
Molett...nem tetszik, könnyen csúffolható.
4/16 anonim válasza:
Pont az jutott eszembe, mint a 3-asnak :D Jól lehet majd csúfolni: polett molett XDDDD
5/16 anonim válasza:
Nekem ket ismerosom is van, mind a kettojuket Pollinak becezik, amit utalnak, mert papagaj nevnek tekintik. egymastol fuggetlenul.
6/16 anonim válasza:
nagyon nem tetszik, főleg a P betű miatt az elején.
még a végéről alkotott más nevek talán
Letti, Linett, Loretta stb
9/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, viszont ismerek egy Polett nevű lányt, aki nagyon kedves, okos szimpatikus lány. Szóval ma a név számomra pozitív. Őt Polinak (egy l-lel) becézik
10/16 anonim válasza:
Itt a gyakorin olvastam már többször is az utóbbi időben.
Előtte a Linett ment nagyon valamiért.
Polli becézés nem rossz, bár kicsit papagájos tényleg.
De én nem adnám, akkor már inkább az Ivett, Zsanett, Linett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!