Rangsorolnátok ezeket a lányneveket? Melyik tetszik közülük a legjobban és melyik a legkevésbé?
Sziasztok!
Segítenétek nekem? :)
Rangsorolnátok a következő neveket?
Leila, Blanka, Mirella (vagy Míra), Léna, Kamilla, Izabella, Anna, Viola, Leona, Heléna.
Legelőre írjátok azt a nevet, amelyik a legjobban tetszik, utoljára pedig azt a nevet, amelyik a legkevésbé szimpatikus a számodra.
Melyikről mi jut eszedbe először? :)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Heléna, Kamilla, Blanka, Viola, Léna
A többit nem rangsorolom, egyformán nem tetszenek.
A Blanka, Léna, Izabella tetszik.
A Kamilla semleges.
A többi nekem nagyon nem.
Heléna, Léna, Kamilla, Leila, Leona, Izabella, Mirella, Blanka, Anna, Viola.
Heléna és Léna tetszik nagyon, nálunk is esélyesek lettek volna Miléna mellett, de fiúnk lesz :)
A többi se rossz, egyedül a Míra nem tetszik (nem tudok nem a mííír???-re asszociáni)
Léna, Anna, Kamilla, Izabella, Heléna.
A többi egyáltalán nem tetszik.
Szerintem kár volt ezt megkérdezni, mert a válaszok különbözősége miatt mégjobban őssze fogsz zavarodni!😂😂😂
Az én véleményem ez:Leila, Kamilla=Blanka, Léna, Leona.
Az Anna és a Viola elmegy, a többi nem tetszik.
De a Leila győnyőrű... 😊
Mindenkinek nyomtam egy zöld pacsit, köszönöm a válaszokat. :)
Hát, remélhetőleg össze azért nem zavar, de tény, hogy nagyon eltérő vélemények születnek! :D De semmi baj, én pont erre vagyok kíváncsi, sok-sok eltérő véleményre! :)
Ezért mindenkinek hálásan köszönöm, aki ír! :)
Izabella, Kamilla,Leila,Léna, Viola. Leona,
A többi nem tetszik annyira :)
Kamilla, Anna, Léna, Viola, Leila, Heléna, Izabella, Míra, Mirella, Leona, Blanka.
Helénáig mind szép nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!