Melyik nev tetszik jobban? Patrik vagy Benjamin?
Figyelt kérdés
Nem gondoltam volna,hogy egyszer en is irok ki neves kerdest de tanacstalanok vagyunk. Van mar 2 kisfiunk es most ikreket varunk, egy kisfiut es egy kislanyt. A kislanyunknak a Viktoria nevet valasztottuk es ez a masodik ami kicsit fejtorest okoz,hogy nem baj,hogy az ikrek neve ennyire nem illik majd ossze?2016. jan. 21. 09:25
5/18 anonim válasza:
Benjamin! Egyértelműen! :)
A Patrik névről nekem mindig az a debil tengericsillag jut az eszembe a SpongyaBob c. meséből. Nagyon agyament egy rajzfilm, és valamiért egyből arra asszociálok, szóval a Patrikot semmiképpen nem adnám.
6/18 anonim válasza:
Viktóriához a Patrik jobban illik, mint a Benjamin.
Persze a vezetéknév is számít, amit nem tudunk, meg esetleg a tesók neve.
Ezek alapján én a Patrikot választanám.
7/18 anonim válasza:
Én a Benjamin névre szavazok! Szerintem jobban illik a Viktória mellé, mint a Patrik.
8/18 anonim válasza:
Benjámin. A kedvenc nevem :) Sajnos nálunk Apuka leszavazta.
9/18 anonim válasza:
Én a Viktóriához a Benjamint választanám. Meg amúgyis:)
10/18 anonim válasza:
Szerintem is inkább Benjamin legyen. :) Nekem ez a név sokkal jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!