Melyik nev tetszik jobban? Patrik vagy Benjamin?
Benjamin.
Hasonlóan az egyik válaszolóhoz, a Patrik név hallatán én is rögtön a spongyabobos szivacsra asszociálok... miatt komolytalan név számomra. meg a msh-k is olyan "hülyén" csengnek nekem össze.
Szóval Benjamin.
Koszonom szepen a valaszokat! :)
Az igazat megvalva en is inkabb a Benjamint szeretnem.
A baj pont a tesok neve , nagyon rovid a vezeteknevunk (Gál) es mindket fiunk 2 rovid keresztnevet kapott ( a nagy Erik Tibor, a kicsi David Mark) es pont ezert gondoltunk eloszor a Patrikra mert az is rovid es masodik nevkent az Aront szeretnenk ,hogy igy lenne 2 rovid keresztneve. Viszont a Benjamin jobban tetszik de az meg hosszabb.
Megegyszer koszonom a valaszokat!
A mi fiunk Péter Benjamin lesz. Nekem nagyon megtetszett a Benjamin, de a férjemnek annyira nem, így megegyeztünk, hogy második névnek adjuk.
A lányunknál ugyanígy voltunk, ő Nóra Elizabet. Én ragaszkodtam az Elizabethez, de a férjemnek nem igazán jött be. :)
Egyébként szerintem a Patrik Benjamin is szép lenne. :)
Patrik.
Nekem a Benjamin nem tetszik, nem áll a nyelvemre sem, valamint a Patrik szerintem kedvesebb, vidámabb név.
A tesók neve mellé mindenképp 2 nevet választanék. A tesók nevei is nagyon szépek egyébként, jókat választottatok. :) Ha jól értem most ikreket vársz. Nekik hogyhogy csak 1 nevük lesz?
Esetleg Gál Patrik Benjamin se lenne rossz, bár tényleg kicsit hosszú.
Vagy Benjamin helyett nem tetszik esetleg a Bence, Bernát, Benett?
Koszonom a tovabbi valaszokat!
Kedves utolso valaszolo! :)
Igen, ikreket varok. Nekik is 2 nevet szeretnenk. A fiunal eddig a ugy volt,hogy az Aron lesz a masodik nev de most annyira megtetszett a Benjamin Patrik- Patrik Benjamin ,hogy elvetettuk az Aront es ebbol fogunk valasztani.
A kislanynal a Viktoria az fix de meg nem dontottuk el,hogy mi legyen a masodik neve. A ferjem Noemit szeretne de ez az en nevem es en nem szeretnem ,hogy az en nevem legyen a lanyunk 2. keresztneve. Nekem a Leila a Linett a Lidia vagy a Diana tetszene masodik nevnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!