Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amikor a nö MÉG nem akar...

Amikor a nö MÉG nem akar gyereket!?

Figyelt kérdés
28 eves nö vagyok, hosszu, harmonikus parkapcsolatban élek 29 éves parommal. Kb 1 eve, mikor keresztszulok lettunk, paromnal erosen jelentkeztek az ,,apai" osztonok, ami mostanra szamomra nyomasztova valt. En is szeretnek gyerekeket, ez nem kerdes, csak en meg nem erzem, hogy anyava kene valnom. A hatter adott lenne, ezzel nincs gond. Szuper munkam van, jol keresek, utazhatok, ahova akarok. En elvezni akarom ezt meg. O viszont csaladot akar, es latom , hogy nyomasztja, hogy en meg nem, sokszor nem szol hozzam, buntet, bennem meg buntudat van, hogy egy szemet vagyok, mert nem adom meg neki, amit akar. Onzo lennek?? Azert mert nem akarok elvarasbol, vagy nyomas alatt anya lenni, lemondani a mostani eletemrol??? Sztem pont ez a tudatossag. Kijar annak a kicsi gyereknek, hogy vagyjanak rá, boldogsagba foganjon. Tanacstalan vagyok...
2016. jan. 28. 13:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Babakocsit fel lehet vinni a gépre. ;)
2016. jan. 29. 10:45
 32/33 anonim ***** válasza:

és párod hogy gondolja, akkor le is telepedtek vhol, vagy minden héten utaztok a kicsivel?

az biztos, hogy olyan nagy buli egy csecsemővel.

vagy te otthonmaradsz (hogy hol azt azt nemtom) ő meg utazgat?

2016. jan. 29. 13:00
 33/33 A kérdező kommentje:
Ez a kerdes akkor merulne fel, ha mar tervezgetnenk babat vallalni. Ami jelenleg nem all fenn. De termeszetesen vagy mindenki hazakoltozik, vagy mindenki kint marad. Skype apukat jatszani nem jó dolog. Sokan ezt teszik, akiknek nagyob gyerekeik vannak, iskolaba jarnak, felesegnek munkaja van odahaza, ilyen esetben csak a ferfi ingazik 5-6 hetente. Ami tudjuk elobb-utobb mihez vezet...
2016. jan. 29. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!