Amikor a nö MÉG nem akar gyereket!?
Nem all tolem annyira messze az anyasag. Nem irtozom a gondolattol. Megis van bennem egy erzes, ami egyertelmuve teszi, hogy en meg nem tartok ott, hogy anya legyek. Magam ellen tennek, ha most bevallalnam, azert mert oregszem, mert szuleim unokakat akarnak, mert baratnoim szulnek.
Latom azokat a noket, akik ugy vallaltak babat, hogy hat nem volt munkam, akkor bevallaltam, hogy legyen mit csinalnom, legyen ertelme a letezesemnek, legyek hasznos, ne kerdezze senki, hogy meg mindig nincs munkad?? Es persze szeretik a gyerekeiket, de latni, hogy nyüg, hogy irigyelve hallgatjak es hova utaztunk, hogy mokazunk a baratokkal, tancolni megyunk...Gyerekkel se all meg az elet, de az mar egy masik elet, ezt tudjuk!
Szerintem ülj le, és gondold át,hogy mit gondolsz, mi az, amit a baba miatt nem tudnál tovább csinálni.
A munkát egy darabig nyilván, de később azt is lehet (bár nem tudom mivel foglalkozol).
Utazni gyerekkel is lehet, mi mindkét gyereket már vittük 4 hónapos koruktól. Oké való igaz, egy wellness gyerekkel már nem arról szól,mint gyerek nélkül, de annak is meg van a maga szépsége, és igen, még így is lehet élvezni.
A barátokat sem kell elfelejteni, sőt,ha van segítség vagy egy jó bébiszitter még a bulizás is belefér olykor. Ahogy ugyanúgy egy mozi, színház stb. Sokan azt gondolják,hogy a gyerekkel való élet, bezárt élet. Pedig nem így van. Persze, minden totál ugyanolyan nem lehet, mint előtte. De jó szervezéssel mindent meg lehet oldani.
Két gyerekem van, a kicsi még csak 3 és fél hónapos, a nagy 4. Dolgozom itthonról, amikor tudok, igaz, van egy jó anyósom, aki elvállalja a picit, így sportolni is tudok heti 2-3x. De ha ő nem, akkor akkor megyek, amikor a férjem hazajön. Ahogy a férjemnek is meg van, a heti két estét hobbija. A háztartásba is besegít, bár annak a nagyobb részét én viszem. Na nem mindig tiptop a lakás, de nem is kell annak lennie, de azért nem élünk kupiban. Hetente-kéthetente beülök a barátnőkkel este egy pohár borra, a férjem meg egy sörre a pasikkal. Szóval azért élünk!
De szerintem is jó ötlet, hogy akkor tűzzetek ki egy időpontot, hogy kb. mikor jöhet a baba.
ha ennyit rinyál, lehet lassan vaginája nő
szte ha nem szól hozzád, akkor majd akarsz gyereket? vagy azt éri el hogy erősen elgondolkozol azon, hogy egy dedóssal akarsz e gyereket vállalni?
Szerintem pároddal üljetek le, beszéljétek meg.
Mond el neki mit érzel és kb tűzzetek ki egy időpontot, hogy hány év múlva vágnátok bele. Én pl 26 éves még úgy gondoltam, hogy 30 éves korom előtt tuti nem szeretnék, aztán egyszer csak villámcsapásszerűen megváltozott az egész nálam. Lassan 1 éve gondolok rá, hogy szeretnék.... De ahogy írtam még várnunk kell vele. Szóval sose kehet tudni, mikor jön rá az emberre az anyai ösztön 😊
Igaz, hogy annyira nem tudod megsaccolni, de azért írtam, hogy ki tudja lehet most így gondolod per pillanat, de lehet félév múlva meg már annyira szeretnél majd. 28 évesen még nem vagy lekésve semmiről 😊
Csak kérdés, hogy a párod meg tudna-e várni, ha mondjuk csak 5-10 év múlva szeretnél...
Mit mondott mennyit tudna várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!