A gyerekednek a Isten-Haza-Család fogalmakat megtanítod? Megtanítod számára a magyarságtudatot?
Isten-nem.nem vagyunk vallásosak,persze,ha kérdez ilyenekről megbeszéljük amit tudni szeretne.
Haza-egészséges mértékben igen,az iskolában is sokszor van erről szó.
Család-ezzel kapcsolatban amit tanítok neki,hogy a család akkor is család ha nem a KDNP-Fidesz szerinti felállásban van.
Jézus? egy-két hozzászólás... döbbenet...
Bár a fiam még csak másfél éves, de ha nagyobb lesz, akkor igen, az ő szintjének megfelelően biztosan fogok neki beszélni/mesélni ezekről a dolgokról.
Egyébként nem is tudtam, hogy akiben él a magyarságtudat, az neonáci... Atya ég... :O Elnézést, de ennyire beszűkült aggyal, látásmóddal hogy lehet élni??? :O
Akkor az amerikaiak az "amerikatudatukkal" is neonácik? Hisz napi szinten viselik magukon (táskán ruhán, stb) a nemzeti színüket, vagy minden nap az amerikai himnusszal kezdik a tanítást, magyarul hazaszeretetre, "amerikatudatra" és büszkeségre tanítják a felnövekvő nemzedéket. De akkor ők is neonácik... vagy inkább nem, ők nem azok senki szemében, de ha ugyanígy cselekszik egy magyar, akkor az már magyarkodik és neonáci...
És akkor ezek szerint a magyarságtudatommal én is az vagyok, hiszen szívesen olvasok a történelmünkről, a nemzeti színt viselem a táskámon és büszke vagyok (bármilyen is a politikai helyzet) arra, hogy magyar vagyok, emellett nem hordok rockerruhát, nem járok focimeccsre köpködni, nem gyűlölködöm, és nem mellékesen igen magas végzettséggel rendelkezem. De neonáci vagyok. Ok.
Szóval a válasz mégegyszer, igen, fogok neki nem erőszakosan, de az ő szintjének megfelelően beszélni ezekről a dolgokról, de helyette dönteni, az életét irányítani nem fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!