Az édesapám nem szeret?
valószinüsitem, főleg, hogy irod a családod elég rossz állapotban van, valami probléma árnyékolja Édesapádat is!
Nem hinném, hogy nem szeret!
Témazáró miatt kellett tanulnod, azért nem mentél misére. Édesapád nem értette meg?
Irtad,hogy Édesapád ugy vesztette el az apukáját, hogy az öngyilkos lett.
Az én Édesanyám apukája is. Anyámat élete végéig elkisérte ez a történet. Pedig 80 volt, mikor elhunyt!
Az ilyet, főleg ha szerette a szülőjét nem lehet elfelejteni. A nyomok mindig benne maradnak((((
Gondold végig Édesapád anyukájának az életét. Elvesztette a férjét, és egyedül maradt kisgyererekkel. Neki sem lehetett sétagalopp az élete!!!
Nem tudom hogy bánik Veletek az Édesapád, mert csak az istentiszteletről irtál. Nem italozó!!! -ez ilyen helyzetben viszont hatalmas dolog!!!-
Eleged van? nem egyszerü a helyzeted, de picit gondold bele magad a szüleid problémáiba.
valamikor biztos lenne lehetőség beszélgetni velük. nem?
nagyszüleiddel, testvéreiddel milyen a viszonyod?
Bár lehet, hogy a tesók nálad fiatalabbak.
az irásod végén irod, hogy Édesapád nagyon durva dolgokat tett. -mifenét?- mégis szereted
Téged és testvéreidet mivel bánt?
Ahová misére jársz, az Atyával nem tudsz beszélni? vagy pedagógussal? akinek el tudod mondani a gondjaidat?
Öngyilkosnak lenni pedig marhaság.
Nagyon szeretnél elkerülni? HÁt ha most azt mondanák, hogy holnap mehetsz amerre látsz, igencsak bajban lennél. :(
valami lelki segélyt is próbálhatsz megkeresni, ahogy előttem is javasolták már.
minden jót Neked! -ha gondolod irhatsz nyugodtan- üdv. Edit)
Ha Isten felől szeretnél segítséget kapni, vagy megérteni, hogy mi történik veled, akkor én még őket mondanám, hogy próbálj velük beszélni: [link] .
Ezen felül én annyit írnék még csak neked, hogy szerintem szeret édesapád csak belül sok gondja van és azok miatt viselkedhet sajnos így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!