Az édesapám nem szeret?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.Már nagyon régóta szeretnék javítani az életemen ,de nem igazán megy.A családom elég rossz állapotban van .Valójában hívők vagyunk.De nem tudtam olyan kategóriát választani hogy "isten" de valójában róla van szó.Segítséget szeretnék kérni mert ma az történt hogy apukám azt mondta hogy menjek istentiszteletre de én azt mondtam ,hogy holnap témazárót írunk és nem tudok menni .Valójában nagyon régóta van az hogy nem igazán bánik velünk kedvesen.Már nagyon szeretnék elkerülni ebből a családból de várnom kell de nem tudom hogy mit csináljak.Fojamatosan bánt engem és a testvéreimet.Az anyámat lelki bajokkal látja el.Nem iszik meg semmi csak gyerekkorában öngyilkos volt az apja és anyja meg nem nagyon törődött vele,és ez sztm egy kicsit megviselte.De ez nem lehet ok arra hogy igy bánik velünk nem igaz? Elegem van De nem akarok öngyilkos leni mint a mai velem egy idős fiatalok.De segítséget szeretnék kérni mert ez így nem mehet tovább.Viszont én bármit is tett (és nagyon durva dolgokat,de nem akarom felszínre hozni)én még mindig szeretem.Azért mégis csak az édesapám.De most komolyan mit tegyek?Csak Istenre tudok számítani...De bárhogy is kérem semmi nem történik!!

2015. márc. 12. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia , sajnos ez tragédia és jó hogy írtál . Ha súlyos dolgokat tett akkor tanárnak szólni megbeszélni a feljelentést . Ez a két vonal ingyenesen hívható 116 111 , 137 000 itt profik segítenek .
2015. márc. 12. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó, hogy nem akarsz öngyilkos lenni, helyes. amúgy még 5 év, és elhúzhatsz. Addig meg... hát, lesz valahogy.
2015. márc. 12. 18:31
 3/5 gömbicica ***** válasza:

valószinüsitem, főleg, hogy irod a családod elég rossz állapotban van, valami probléma árnyékolja Édesapádat is!

Nem hinném, hogy nem szeret!

Témazáró miatt kellett tanulnod, azért nem mentél misére. Édesapád nem értette meg?

Irtad,hogy Édesapád ugy vesztette el az apukáját, hogy az öngyilkos lett.

Az én Édesanyám apukája is. Anyámat élete végéig elkisérte ez a történet. Pedig 80 volt, mikor elhunyt!

Az ilyet, főleg ha szerette a szülőjét nem lehet elfelejteni. A nyomok mindig benne maradnak((((

Gondold végig Édesapád anyukájának az életét. Elvesztette a férjét, és egyedül maradt kisgyererekkel. Neki sem lehetett sétagalopp az élete!!!

Nem tudom hogy bánik Veletek az Édesapád, mert csak az istentiszteletről irtál. Nem italozó!!! -ez ilyen helyzetben viszont hatalmas dolog!!!-

Eleged van? nem egyszerü a helyzeted, de picit gondold bele magad a szüleid problémáiba.

valamikor biztos lenne lehetőség beszélgetni velük. nem?

nagyszüleiddel, testvéreiddel milyen a viszonyod?

Bár lehet, hogy a tesók nálad fiatalabbak.

az irásod végén irod, hogy Édesapád nagyon durva dolgokat tett. -mifenét?- mégis szereted

Téged és testvéreidet mivel bánt?

Ahová misére jársz, az Atyával nem tudsz beszélni? vagy pedagógussal? akinek el tudod mondani a gondjaidat?

Öngyilkosnak lenni pedig marhaság.

Nagyon szeretnél elkerülni? HÁt ha most azt mondanák, hogy holnap mehetsz amerre látsz, igencsak bajban lennél. :(

valami lelki segélyt is próbálhatsz megkeresni, ahogy előttem is javasolták már.

minden jót Neked! -ha gondolod irhatsz nyugodtan- üdv. Edit)

2015. márc. 12. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha Isten felől szeretnél segítséget kapni, vagy megérteni, hogy mi történik veled, akkor én még őket mondanám, hogy próbálj velük beszélni: [link] .

Ezen felül én annyit írnék még csak neked, hogy szerintem szeret édesapád csak belül sok gondja van és azok miatt viselkedhet sajnos így.

2015. márc. 12. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok megértő választ!! Remélem minden megoldódik majd! :/
2015. márc. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!