Hogyan érhetném el, hogy édesapám komolyan vegyen?
24 éves vagyok, 2 éve együtt vagyunk a korombeli párommal, együtt is élünk. Ő 2, én 1 éve dolgozok, szépen rakosgatunk félre is a jövőnk miatt. Most autóra gyűjtünk, ugyanis mindketten más városból származunk, mint ahol élünk, és pl. a szülőlátogatási utazás kezd egyre fárasztóbb lenni. Igazodni a tömegközlekedéshez, hogy akármennyi dolgot nem vihetünk magunkkal,stb,stb. Illetve akár elég nézni a hétköznapi létet, egy nagybevásárlás után is hazacipekedni nem túl kellemes.
Az autóvásárlásban ki szeretnénk kérni édesapám véleményét, mert ő nagyon ért hozzájuk, viszont tudom hogy feleslegesnek tartja még most. Hogyan tudnám őt meggyőzni arról, hogy felnőttek vagyunk, keresünk, félrerakunk, ésszerűen élünk, de pont ezért szükségünk lenne a kocsira is már? Nem egy extrára kell gondolni 7-800.000 Ft körül nézelődünk, de olyat, ami mondjuk 5 évig biztos kihúzza, ugyanis 2 éven belül gyereket is szeretnénk...
Nagyon zavar, hogy ennyire gyerekstátuszban tart engem (minket), holott 6 éve főzök-mosok-takarítok magamra, amióta nem otthon élek és szerintem elég jól beosztom a pénzem, nem szórom el hülyeségekre. Ezeken a tetteken túl, mivel "bizonyíthatnék", hogy komolyan vegyen az apám?
Tökre egyetértek az első válaszolóval!Ugyan így vagyok a mai napig, pedig 27 éves vagyok, párom 30, 6 éve együtt élünk, s édesapám teljesen lekezel. Autót akarunk mi is, és állandóan le akar beszélni, pedig munkához nagyon kellene páromnak.
Ez csak az egyik amibe úgy érzem, nem vesz komolyan. Azt hiszem sose leszek a szemébe "felnőtt" már, ez már igy marad. Kezdek belefáradni, hogy bizonygassam, vagy meggyőzzem felnőtt vagyok. Bezzeg az adóbevallásának elkészítéséhez, vagy hivatali ügyei intézéséhez elég felnőtt vagyok a szemébe :) Érdekes ez....szerintem mindig a kicsi lányaik maradunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!