Van olyan hogy anyám nem szeret?
Figyelt kérdés
Van egy húgom vele mindig foglalkozik, beszélget vele, bármi rosszat csinál nincs semmi baj, például ha a húgom engem szid nincs semmi, de ha én mondom neki úgyanazt amit ő mondott nekem már rögtön ordibál velem anyám, és utána napokig nem szól hozzám, nem néz rám.2015. febr. 4. 21:23
1/7 anonim válasza:
Hát figyelj, Rowena nem szerette Crowleyt ( Fergust).
2/7 anonim válasza:
Hát van :( Engem sem szeretett sosem, de a tesóimat igen. Én vagyok a legidősebb. Ez van. Valahogy ez nem is neked szól, csak te juttatod eszébe és te testesíted meg az első gyerek tapasztalatlan nevelés miatti "tökéletlenségét".
3/7 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de ha úgy éreznék, mint te, írnék egy levelet anyukámnak, amiben leírnám azt, amit a kérdés kifejtésében megfogalmaztál, csak részletesebben.
Én ugyan egyke vagyok, de sok konfliktusom volt anyukámmal, és nekem ez a módszer vált be, ha szerettem volna értésére adni valamit.
Ha kétgyerekes anyuka lennék, és elolvasnék egy ilyen levelet, biztos, hogy megpróbálnék változtatni a viselkedésemen.
Azt persze nem tudom megígérni, hogy a te anyukád is úgy reagál, ahogy én tenném...
4/7 aries 2 válasza:
Vannak. Aki saját gyermekét nem szereti, bűnben van. Gyerekeket csak úgy szabadna fogadni, ha teljes szeretettel viszonyulunk hozzájuk mindig. Aki nem így tesz, vétkéért felelnie kell majd. Isten szeretetből teremtett minket, épp ezért a szülőknek is kötelező szeretettel viseltetniük gyermekeik iránt. És persze elsődlegesen a szeretet nem kötelesség, hanem az szívből, lélekből jön, amire nincsenek szavak.
5/7 anonim válasza:
van, persze, nem minden szülő van a toppon ebben.
te lépj ezen túl emelt fővel és te majd cselekedj másképp.
a szüleink tudatossági szintjével nekünk nincs dolgunk.
fogadd el amit kapsz és utána ha tudsz, lépj olajra.
6/7 anonim válasza:
Nagy a korkülönbség közted és a húgod között?
7/7 A kérdező kommentje:
4 év
2015. febr. 6. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!