Lehet, hogy már nem szeret az anyám? Mit csináljak, hogy abbahagyja ezt? (többi lent) 15L
Egész évben valahányszor elmegyünk hárman valahová (az élettársa,ő és én),mindig csak azért visznek magukkal,hogy a kutyára én figyeljek és fotózzam őket. Ma is voltunk karácsonyi vásárban és minimum 2 lépés távolságot kellett tartanom,mert a barátja nem szereti a kutyámat. Elmentek inni egy forrócsokit és megkértem anyát,hogy hozzon nekem is (egy kiskori trauma miatt elég durván tömegiszonyom van,ezért félreálltam várni őket) erre visszajönnek és nekem nem hoznak. Amikor felhoztam,hogy nekem miért nem arra anya csak ennyit mondott: "Ha neked is kell,odamész,és veszel magadnak! És különben is,van pénzed?" Na most ez nagyon szarul esett,ráadásul utána a kutya odament a pasijához erre ő elkezdett velem üvölteni,hogy miért nem figyelek oda. (Berlinben vagyok,tehát senki nem értette) De olyan megalázó volt,hogy könnyeztem,ami miatt elfolyt a szemfestékem és anyám meg ez miatt ordította le a fejem,mondván,hogy én soha sehol semminek nem tudok örülni.
Ezeket a dolgokat egész évben elviselem (plusz,hogy idén elfelejtette a születésnapomat),de ilyenkor az ünnepek fele már eléggé fáj.
Kedves kérdező nagyon rossz helyzetben vagy..
Azt nem tudod megjátszani hogy apukádhoz,nagyidhoz költözz?
Illetve itt a facebook,internet,hová lettek a régi barátaid?
NAgyon sajnállak,születésnapot elfelejteni,és karácsonyra a másik két gyerek fenekét fényesre de te még egy puszit se....ez nem éppen jó anyát mintázó viselkedés(Apropó,ezekről édesapád,hozzátatozóid tudnak?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!