Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha valaki a...

Miért baj az, ha valaki a gyerekkel is sok mindent el tud intézni, látni?

Figyelt kérdés

A férjem összefutott nemrég ismerősökkel. Kérdezték,hogy-hogy vagyunk így,hogy a második baba 3 és féléves. Mondta a férjem,hogy nagyon jól. Beszélgetés közben felmerült,hogy bizony főzni is szoktam, sőt a családi cégben dolgozom is, és még azt is meg tudom oldani,hogy sportoljak. Hozzátette,hogy tök büszke rám,hogy ezeket mind minimális nagyszülői segítséggel oldom meg.

Erre megkapta a férjem,hogy ez mekkora h.lyeség, meg mit kell mártírkodni, meg,hogy az ismerős anyuka kakilni is alig bír elmenni, annyira aktív a 4 hónaposak. Mondjuk nem értem,hogy egy 4 hónapos hogy lehet annyira aktív,hogy kakilni ne tudjon vki elmenni, de mindegy.

De tényleg, azon agyaltam,hogy a mai világban miért mártír, meg "ősanya, meg szuperanya", aki esetleg meg tud oldani több mindent. Én ezzel nem "bezzegelek" soha, sőt nekem is van olyan barátnőm, akinek még csak egy van, és felmosni is alig tud. Ő olyan, neki jó így, én elfogadom, nem jövök azzal,hogy bezzeg én.

Ezt is csak a férjem mondta el, mert kérdezték.

2016. jan. 25. 14:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

Na,ha valaki, akkor a férjem nem egy dicsekvő típus.

Viszont büszke. Akár rám,akár a gyerekekre! És ha ilyesmi kerül fel szóba, akkor igaz, ki is nyilvánítja. Magától viszont nem kezd bele egy monológba.

2016. jan. 25. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy te azon az oldalon vagy és nem az itt köpködők meg a férjed ismerősei között. Mármint inkább téged irigyeljenek mint te irigyelsz másokat. Fogadd el ezt, szerintem nem lesz nehéz :)

Többieknek mondom: attól a ti gyereketek se fog aludni éjjel, hogy utáljátok azt, akié alszik.

2016. jan. 26. 07:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Az enyémek aludtak, én is megcsináltam mindent, le se pukkantam. Sose dicsekedtem és nem köpködtem senkire. Most sem. :)
2016. jan. 26. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!