Mi a véleményetek arról, aki a 2,5 éves gyerekére mindent ráhagy, nem szól rá, ha agresszív más gyerekkel?
ez durva
én is szolnék először csak anynak h szoljon rá a gyrekre. ha nem történik semmi következőnek a gyerekre szolnék rá h nem igy kellene ezt tenni.
Én nem szeretek konfrontálódni,úgyhogy nem szoktam ilyesmiért szólni.Legközelebb nem engedem a gyermekemnek,hogy ráüljön,és elmagyarázom neki,miért nem.
Figyu amelyik anyuka már x alkalommal nem helyteleníti ezt a gyerekénél,sőt egyenesen úgy gondolja,hogy megteheti,mert az "övé",azzal kár beszélni.Tapasztalatom szerint az ilyen anyukák egyből visszatámadnak,hogy azt hiszed a tiéd jobb,ezt,meg ezt csinálta stb,stb..Csak felhúzod magad.Széllel szemben nem lehet pisálni,ugye.
A múltkor az egyik anyukával és két gyerkőcével játszottunk.Anyukát kedvelem,de a gyerekekre nem szokott rászólni bármit tesznek.A fiú szándékosan elütötte biciklivel az én fiam,a lánya,meg csomóstul tépte a lányom haját.Nem szólt rájuk.Ezek után ha találkozunk,beszélgetünk,mert kedvelem,de a gyerekek többet nem fognak együtt játszani,az biztos.
Úgyhogy én felmérem a terepet,és nem játszunk olyannal aki az alapvető nevelési szabályokat nem tartja be.
Sokszor olyan dühös voltam én is a játszótéren,hogy majdnem megfulladtam a méregtől.Most igyekszem ezeket a helyzeteket kerülni.
Most visszaolvasva úgy tűnik,mintha nagyon válogatós lennék,pedig csak a fölösleges konfliktusokat próbálom kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!