3éves lesz a lányom két hét múlva a fiam májusba 2 lesz. Ilyen esetben a válás során hogy lesz a láthatás, a lányom már viheti magával a volt el tőlem?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 13:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem a kétévest is elviheti. Miért ne vihetné?
2/8 A kérdező kommentje:
úgy tudom 3 éves kortol engedhetem el az apjával..de apuka aggressziv... két hét múlva lesz a tárgyalás.
2016. jan. 19. 13:31
3/8 anonim válasza:
Ja, az más. Akkor gondolom bizonyítanod kell, hogy a gyerekek veszélyeztetve vannak a társaságában.
4/8 anonim válasza:
3 év alatti gyermeket nem vihet el az apa, ez a törvény. 3 éven túl megállapíthat láthatást a bíróság az anya felügyelete nélkül, de a körülményeket mérlegelni fogják.
5/8 A kérdező kommentje:
igen anyuékat gyakran hivtam mert velem is aggressziv volt és állandóan orditott velem. van egy hangfelvételem amin bevallotta hogy bántott... nem akarok rosszat inkább hallgassam el....
2016. jan. 19. 13:50
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok, a hangfelvételt a bíróság nem fogja figyelembe venni, főleg ha az illető tudta nélkül készült, de tanúkat meghallgat, illetve ha már történt korábbi agresszív magatartás, amiről rendőrségi jelentés van, az felhasználható, és az anya szava is számít!
7/8 A kérdező kommentje:
rendőrségen nem történt bejelentés de tanuk vannak sőt anyunk is bevallotta hogy igen bántottam a lányát -engem.
2016. jan. 19. 14:06
8/8 anonim válasza:
Én semmit nem hallgatnék el a bíró elől,és tanúk hadát sorakoztatnám fel,hogy az igazamat bizonyítsam.Ha ilyen agresszív mindent meg kell tenne,hogy megvédd a gyerekeket és Magadat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!